Far Cry 6 Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı

Serinin yeni oyunun çıkışı öncesinde Far Cry 6'ye genel bir bakış atmaya ne dersiniz?

Far Cry 6 Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı

Far Cry 6 genel bakış fragmanı yayınlandı. Aradan geçen zaman zarfında verilen bilgileri tazelemeyi isterseniz, haberimizin sonundaki Türkçe altyazılı fragmana göz atabilirsiniz. Yedi dakika yakın bir uzunlukta, yeni görüntülerle de birlikte doyurucu bir içerik sunuluyor.


İlginizi Çekebilir: Far Cry 6 Sistem Gereksinimleri


Ubisoft’un bünyesindeki ünlü markalardan olan Far Cry, iki buçuk senelik bir boşluğun ardından altıncı oyun ile geri dönüş yapacak. Bizi yeniden hayali bir bölgeye götürecek olan Far Cry 6, aksiyon dolu bir macera ile farklı bir hikaye anlatacak.

Yara isimli bir ülkeye gideceğimiz oyunda, Anton Castillo ve oğlu Diego’nun baskıcı rejimini yıkmaya çalışacağız. Ülkenin yerlisi Dani Rojas rolüne bürüneceğimiz yeni Far Cry’da, Libertad lideri Clara Garcia veya eski bir KGB ajanı ve gerilla ustası Juan Cortez dahil olmak üzere destek kuvvetler ile yoğun bir mücadeleye gireceğiz.

Geçtiğimiz yıl içerisinde duyurulan altıncı oyun, 7 Ekim 2021 tarihi itibarıyla PC (Epic Games Store ve Ubisoft Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One ve Xbox Series platformlarında satışa sunulacak. Yakın bir zaman önce yayınlanan yeni video, çıkışa bir aydan az bir zaman kalmışken, genel bir toparlama olması için hazırlanmış. Bu sayede, verilen bilgilerin üzerinden geçilerek, gözden kaçmış olabilecek detaylar da ön plana çıkartılıyor.

Ubisoft Toronto tarafından geliştirilmekte olan Far Cry 6, oynanış olarak dur durak bilmeyen bir aksiyon sunacak. Bu aksiyonun içinde Disk atar, roket fırlatan sırt çantası, ateş çemberi oluşturarak yerden biraz yükselmenizi sağlayan jetpack ve motosiklet motorundan üretebileceğiniz mitralyöz dahil çok çeşitli silah kullanabilecek olmanın yanı sıra, silah üretimi yapabiliyoruz.

Oyunda ayrıca, seri için yeni diyebileceğimiz Notoriety (Şöhret) sistemi kullanılacak. İşleyişe göre, yaptığınız eylemlere göre dolan ayrı bir Notoriety seviyesi bulunuyor ve ne kadar yükselirse, ülke genelinde baş düşmanımız ve ordusu açısından o kadar göze batmaya başlıyorsunuz. Haliyle çatışmaların sıklığı da bu eş oranda artıyor.

Bir diğer yenilik ise üçüncü kişi bakış açısı olacak. Hem karakterimize hem de maceraya daha fazla bağlanabilmemizin sağlanabilmesi için atılan bu adıma göre, karakterimizi önemli hikaye anlarında, gerilla kamplarında, merkez noktalarda, Supremo sırt çantalarını kullanırken ve diğer yapay zeka karakterleri ile konuşurken görebileceğiz.

Far Cry 6 Genel Bakış Fragmanı Güzel Bir Özet Sunuyor

Türkçe altyazılı olarak da yayınlanmış olan Far Cry 6 genel bakış fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz. Keyifli seyirler!

Exit mobile version