Far Cry 6 Game of the Year Sürümü Sızdırıldı

Lost Between Worlds ne ola ki?

Far Cry 6 Game of the Year Sürümü ile geri dönüşe hazırlanıyor olabilir. Twitter üzerinden yapılan paylaşıma bakılırsa, Fransız yayıncı tarafından gelişmiş bir sürüm üzerinde çalışılıyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Far Cry 6 İnceleme


Far Cry serisinin güncel oyunu, geçtiğimiz yılın Ekim ayı içerisinde satışa sunulmuştu. Hayali Yara ülkesinde geçen Far Cry 6, bir direniş hikayesini konu alıyordu ve Dani Rojas olarak Anton Castillo rejimini yıkmak için destekçilerimiz ile şiddetli bir mücadeleye giriyorduk.

PC (Epic Games Store ve Ubisoft Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulmuş olan oyunun, seride köklü değişikliklere vesile olmasa da, genel olarak beğenildiğini söyleyebiliriz. Görünüşe göre Ubisoft, güncel Far Cry için bir Game of the Year sürümü için hazırlık yapıyor.

far-cry-6

Far Cry 6 Game of the Year Sürümü Duyurusu Yakın Olabilir

Xbox listelemelerini resmi duyuruları öncesinde bildiren Aggiornamenti Lumia tarafından Twitter üzerinden yapılan ilk paylaşıma bakılırsa, Game of the Year sürümünün içeriğinde genişletme paketi, Sezon Bileti ve bir de Ultimate Pack olacak. İkinci paylaşımda, bahsi geçen genişletme paketinin adının Lost Between Worlds olacağı belirtilmiş. Ancak hakkında herhangi bir detay bulunmuyor.

Aggiornamenti Lumia, paylaşımında ‘Game of the Year Upgrade Pass’ gibi bir detaya da yer vermiş. Görünüşe göre, halihazırda oyuna sahip olanlar için sürüm yükseltmesi seçeneğinin sunulacağı anlaşılıyor, ama bunun için elbette bir kriterin koyulacağını tahmin ediyoruz.

Şu an için Ubisoft tarafından yapılmış herhangi bir açıklama olmadığı için, bu paylaşımı söylenti olarak bir kenarda tutmakta fayda var. Resmi duyuru yakın olabilir. Gelişmeleri takipte olacağız.

Far Cry 6 Hakkında

Ubisoft Toronto tarafında geliştirilen Far Cry 6, oyuncuları günümüz gerilla devriminin kalbine sürükleyen, açık dünya birinci şahıs nişancı oyunudur. Yara adasında Başkan Antón Castillo, oğlu Diego’yu kendi ayak izlerini takip etmesi için yetiştirirken ulusunu eski ihtişamına geri döndürme sözü verdi.

Ancak cennetin de bir bedeli var çünkü ülkesini zenginleştirmek demek, görüşüne ters düşenlere boyun eğdirmesi anlamına gelir. Oyuncular, Yara’dan kaçmaya çalışan ancak sonunda devrimci grup Libertad’a katılan, askeri okuldan terk bir yerli olan Dani Rojas olarak Yara’yı özgürleştirme amacını üstlenecekler. Dani olarak oyuncular, şimdiye kadarki en yaratıcı ve yenilikçi cephanelik ile Far Cry tarzı “Resolver” yani çözümcü gerilla savaşının adrenalini ve kaosunu yaşayacaklar.

Exit mobile version