Far Cry 6 Game of the Year Sürümü Satışa Sunuldu

Oyunla ilgili ne var ne yok sahip olmak isteyenler için...

Geçtiğimiz hafta içerisinde Aggiornamenti Lumia tarafından Twitter üzerinden yapılan paylaşım ile Far Cry 6 Game of the Year sürümü sızdırılmıştı. Bugün itibarıyla da gelişmiş Far Cry 6 sürümü satışa sunuldu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft, Stadia Oyuncuları için Harekete Geçti


Epic Games ve Ubisoft mağazalarında 539 TL, PlayStation mağazasında 959 TL ve Xbox mağazasında da 950 TL fiyat etiketi ile satışa sunulmuş durumda. Eğer ana oyunu Ubisoft mağazasında almışsanız, 399 TL daha vererek Game of the Year geliştirmesi yapabiliyorsunuz.

Far Cry 6 Game of the Year Sürümü Yayınlandı

Lost Between Worlds adıyla yeni bir genişletme paketinin içeriğe dahil edildiği sürümde, yeni bir zorluk derecesi, cephane değişim, bireysel ekipmanlar, Joseph Seed, Pagan Min ve Vaas Montenegro karakterlerine odaklı içerikleri ve Far Cry 3 Blood Dragon oyununu kapsayan Sezon Kartı ve yayınlamış bütün güncellemeler bulunacak. Diğer bir deyişle, nihai Far Cry 6 oyununa sahip olmuş olacaksınız.

Far-Cry-6-1

Far Cry 6 Hakkında

Ubisoft Toronto tarafında geliştirilen Far Cry 6, oyuncuları günümüz gerilla devriminin kalbine sürükleyen, açık dünya birinci şahıs nişancı oyunudur. Yara adasında Başkan Antón Castillo, oğlu Diego’yu kendi ayak izlerini takip etmesi için yetiştirirken ulusunu eski ihtişamına geri döndürme sözü verdi.

Ancak cennetin de bir bedeli var çünkü ülkesini zenginleştirmek demek, görüşüne ters düşenlere boyun eğdirmesi anlamına gelir. Oyuncular, Yara’dan kaçmaya çalışan ancak sonunda devrimci grup Libertad’a katılan, askeri okuldan terk bir yerli olan Dani Rojas olarak Yara’yı özgürleştirme amacını üstlenecekler. Dani olarak oyuncular, şimdiye kadarki en yaratıcı ve yenilikçi cephanelik ile Far Cry tarzı “Resolver” yani çözümcü gerilla savaşının adrenalini ve kaosunu yaşayacaklar.

Exit mobile version