Far Cry 6 Ek İçerikleri Yeni Video ile Tanıtıldı

Çıkış sonrasında yayınlanacak olan Far Cry 6 ek içerikleri detaylandırıldı

Far Cry 6 Ek İçerikleri Yeni Video ile Tanıtıldı

Yeni Far Cry ile bir aydan az bir zaman sonra buluşacağız. Tanıtımlara devam eden Ubisoft, Far Cry 6 ek içerikleri hakkında detaylıca bir bilgilendirme yaptı. Peki oyuncuları neler bekliyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Far Cry 6’ya Genel Bakış


Ubisoft Toronto tarafından geliştirilmiş olan Far Cry 6, bu hafta içerisinde nihai versiyona ulaşmıştı. Bu da demek oluyor ki, oyunun geliştirilme süreci tamamlandı ve seri basıma geçildi. Ancak bildiğimiz üzere, önümüzdeki hemen hemen bir aylık süreç boş geçilmeyip daha fazla kitleye ulaşılabilmesi için bir dizi tanıtım ile karşılaşacağız.

Bugün yeni bir fragmanı beğenimize sunan Fransız yayıncı, Far Cry 6 oyununun çıkışı sonrasında biz oyuncuları nelerin bekleyeceğine dair bilgilendirdi.

Far Cry 6 Ek İçerikleri Epey Zengin Olacak

Bildiğiniz gibi çoğu oyunda olduğu gibi yeni Far Cry da Sezon Bileti ile gelecek. Bu eklentiye sahip olan oyuncular, Far Cry 3: Blood Dragon oyununa ek olarak, önceki üç ana seri oyunundaki baş düşmanlarımızı kontrol edebileceğimiz üç bölümlük içeriklere ücretsiz olarak erişebilecekler.

Sezon Bileti’ne sahip olmayanların bağımsız olarak satın alabilecekleri bu içeriklerden Episode 1: Vaas: Insanity Kasım ayında, Episode 2: Pagan: Control Ocak ayında ve Episode 3: Joseph: Collapse de Mart ayında yayınlanacak.

Far Cry 3: Blood Dragon PC kullanıcıları için 2013 yılında çıkan oyun olarak gelecek iken, konsol ve Stadia kullanıcılarına ise Far Cry 3 Blood Dragon: Classic Edition adı altında sunulacak.

Bunların dışında Ubisoft, içeriğinde iki yeni silah, bir arac ve araç Chibi’si, bir silah süsü, bir Fang for Hire üyesi ve bir kıyafet olmak üzere ana oyunda kullanabileceğiniz yedi eşyanın bulunduğu The Blood Dragon Set içeriğini de oyuncuların beğenisine sunacak.

Son olarak, Far Cry 6 evrenini genişletecek olan ücretsiz içerikler de yayınlanmaya devam edilecek. İster tek başınıza, isterseniz de kooperatif olarak oynayabileceğiniz bu içerikler haftalık isyanlar, altı operasyon ve üç işbirliği görevi içerecek. Ana senaryoyu bitirdikten sonra aktif olacak haftalık isyanlarda, Anton Castillo yandaşlarının başrolde olacağı yeni tehditler söz konusu olacak. Ortadan kaldırmanız durumunda ise teçhizat güncellemeleri alabileceksiniz.

Özel operasyonlar ise bir nevi Far Cry: New Dawn oyununun Expedition modu gibi diyebiliriz. Farklı noktalara gideceğiniz bu operasyonlarda, baş düşmanımızın silah satıcılarından kimyasal silahları alacak ve aşırı ısınmadan önce tahliye noktasına ulaştırmanız gerekecek. Mesozoico ve Maceo olacak ilk iki harita çıkış gününde, diğer dört harita ise sonradan eklenecek.

İşbirliği görevlerin ise Danny Trejo, Rambo ve Stranger Things olmak üzere önemli yapımlardan konuk oyuncular içereceği söyleniyor.

Exit mobile version