Far Cry 6 Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Giancarlo Esposito'nun imparatorluğuna hoş geldiniz.

Far Cry 6 Çıkış Tarihi

Korona sebebiyle Ubisoft, gelecek oyunları belirsiz tarihe erteleme kararı almıştı. 18 Şubat 2021’de çıkması planlanan Far Cry 6‘nın yeni çıkış tarihi belli oldu. Peki oyunun yeni çıkış tarihi ne zaman?  Far Cry 6 çıkış tarihi belli oldu. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Far Cry 6 Oynanış Videosu 28 Mayıs’ta Yayınlanacak!


Far Cry 6 Çıkış Tarihi

18 Şubat 2021’de çıkması planlanan Far Cry 6’nın yeni çıkış tarihi resmi olarak paylaşıldı. Belirtilen tarihe göre oyun 7 Ekim 2021′de bizlerle olacak. Far Cry 6 PlayStation 5, Xbox Series X – S, PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store, Uplay, ve Stadia için çıkışını gerçekleştirecek.

Far Cry 6: “Ülkemiz bu el bombası gibidir… sen halkımızı sapasağlam kavrayıp tutman gerek yoksa hepimizin sonu bum.” –

Ünlü aktör Giancarlo Esposito (The Mandalorian, Breaking Bad) ve Anthony Gonzalez (Coco) tarafından sergilenen performanslar, film ve televizyon bestecisi Pedro Bromfman (Narcos) tarafından düzenlenen bir fon müziği ve Emmy Ödülü sahibi Patrick Clair (Westworld, true Detective) tarafından yönetilen bir açılış sahnesiyle FC 6 hikaye deneyimini güçlendirmek için Hollywood kalitesindeki yeteneklerle geliyor.

Ubisoft Toronto tarafından geliştirilen FC 6, oyuncuları zamanın geçmişte kaldığı tropikal bir cennet olan Yara’da, günümüzde geçen bir gerilla devriminin merkezine götürecek ve direnişi derinden deneyimletecek. Başkan Anton Castillo (Esposito), oğlu Diego’yu (Gonzalez) ayak izlerini takip etmek için eğitirken ülkesini eski ihtişamına geri döndürmeye ant içiyor. Ancak cennetin de bir bedeli var. Her Far Cry oyununda olduğu gibi…

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni Far Cry oyunu için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın lütfen.

Exit mobile version