Far Cry 6 Bedava Hafta Sonu Programı Duyuruldu

Beş güçlün bir deneme süreniz olacak...

Far Cry 6 Bedava Hafta Sonu Programı Duyuruldu

Ubisoft tarafından yapılan duyuru ile Far Cry 6 bedava hafta sonu programı geliyor. Eğer henüz oyunu oynamadıysanız ve satın almadan denemem diyorsanız, işte size güzel bir fırsat. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Sons of the Forest PC Gereksinimleri


Far Cry 6 Bedava Hafta Sonu Ne Zaman Başlayacak?

2021 yılının Ekim ayında satışa sunulmuş olan oyun için, geçtiğimiz yıl Mart ve Ağustos ayları olmak üzere iki defa sınırlı süreli ücretsiz oynana fırsatı sunulmuştu. Üçüncüsü ise bu hafta içerisinde geliyor. Fransız yayıncı tarafından yapılan duyuru ile Far Cry serisinin şimdilik son oyununu, 16 – 20 Şubat 2023 tarihleri arasında PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series platformlarında tek kuruş oynamadan deneyebileceksiniz.

Halihazırda ön-yükleme yapabildiğiniz deneme süresi boyunca, ana senaryoya ek olarak, Rambo ve The Stranger Things ile işbirliği yapılan görevleri de oynayabilmeniz mümkün olacak. Bunların yanı sıra, kooperatif desteği ile arkadaşlarınız ile oynayabilecek ve buna karşılık olarak White Lotus keskin nişancı tüfeğine sahip olabileceksiniz.

Eğer oyundan memnun kalır ve tam sürüme geçmeyi isterseniz, standart ve özel sürümler, Lost Between Worlds genişletme paketi ve Sezon Bileti için sunulmuş indirimlerden faydalanabileceksiniz. Deneme süresi boyunca kaydettiğiniz aşama da eksiksiz olarak aktarılacak.

Far Cry 6 Hakkında

Ubisoft Toronto tarafında geliştirilen Far Cry 6, oyuncuları günümüz gerilla devriminin kalbine sürükleyen, açık dünya birinci şahıs nişancı oyunudur. Yara adasında Başkan Antón Castillo, oğlu Diego’yu kendi ayak izlerini takip etmesi için yetiştirirken ulusunu eski ihtişamına geri döndürme sözü verdi.

Ancak cennetin de bir bedeli var çünkü ülkesini zenginleştirmek demek, görüşüne ters düşenlere boyun eğdirmesi anlamına gelir. Oyuncular, Yara’dan kaçmaya çalışan ancak sonunda devrimci grup Libertad’a katılan, askeri okuldan terk bir yerli olan Dani Rojas olarak Yara’yı özgürleştirme amacını üstlenecekler. Dani olarak oyuncular, şimdiye kadarki en yaratıcı ve yenilikçi cephanelik ile Far Cry tarzı “Resolver” yani çözümcü gerilla savaşının adrenalini ve kaosunu yaşayacaklar.

Exit mobile version