Far Cry 5 Bu Hafta Sonu Oynaması Ücretsiz!

Montana'nın Umut Kasabasına hoş geldiniz.

Far Cry 5

Ubisoft, Far Cry 5‘i tüm platformlarda ücretsiz şekilde oyuncuların beğenisine sundu. Söz konusu ücretsiz erişim hakkı sadece 5-9 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak. Oyuna 5 Ağustos TSİ 16:00 ve 9 Ağustos TSİ 23:00 tarihleri arasında erişebilirsiniz. Peki oyun bizlere neler sunuyor? Far Cry 5 bu hafta sonu oynaması ücretsiz. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Valhalla Siege of Paris Çıkış Tarihi Duyuruldu


Far Cry 5 Bu Hafta Sonu Ücretsiz

Ubi, Far Cry 5’i sadece bu hafta sonu için ücretsiz şekilde oyuncuların beğenisine sundu. Oyuna 5 Ağustos TSİ 16:00 ve 9 Ağustos TSİ 23:00 tarihleri arasında ücretsiz bir şekilde erişebileceksiniz. Buna ek yapımı satın almayı düşünen oyuncular oyuna yüzde 75 indirimle ulaşabilirler.

Oyunun tanıtım videosuna aşağıda yer alan oynatıcıdan ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Far Cry 5: Montana’nın Umut Kasabasına hoş geldiniz. Burası özgür ve cesur insanların şehri fakat aynı zamanda Cennetin Kapısı adlı kıyamet tarikatının da merkezi haline gelmiş durumda. Tarikatın lideri Joseph Seed ve kardeşleri olan Müjdeciler’e karşı dik durmaya ve kasabayı özgürleştirecek bir direnişin kıvılcımını çakmaya cesaretiniz var mı?

O zaman sizleri Umut Kasabasına bekliyoruz. Özgür Umut Kasabasında ister tek başına ister co-op modunda arkadaşlarınla beraber oyunun keyfini çıkarabilirsiniz. Oyunu PC üzerinden oynayacak takipçilerimizin aşağıda yer alan sistem gereksinimlerine göz atmalarını öneririz.

Minimum Sistem Gereksinimleri:

Önerilen Sistem Gereksinimleri:


Peki ya siz Far Cry 5’i bu hafta sonu deneyimleyecek misiniz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

 

 

Exit mobile version