Fallout Serisi 25. Yıl Kutlamaları Başlıyor

İlk adım Fallout 76!

Bu ay, Fallout serisi 25. yıl kutlamaları gerçekleştirilecek. Bethesda Softworks tarafından yapılan açıklamalarla, kutlama programının detayları ortaya çıktı. Bizi Fallout dolu bir ay bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Prime Gaming Ekim 2022 Oyunları Ortaya Çıktı (Güncel)


Interplay Entertainment tarafından yaratılmış olan Fallout serisi oyunları, aralarında Amerika menşeli stüdyo, Bethesda Game Studios ve Obsidian Entertainment olmak üzere farklı stüdyolar tarafından geliştirilmişti. İlki 1997 yılında Fallout, bu yıl yirmi beşinci yaşına bastı. Hikayeleri yirmi birinci ve yirmi üçüncü yüzyıllar arasında geçen ve artık aksiyon-rol yapma oyunu türüne giren seri için ay boyunca kutlamalar olacak.

Fallout Serisi 25. Yıl Kutlamaları Programı Detayları

2004 yılından bu yana yayıncı konumunda bulunan Bethesda Softworks, resmi sayfası üzerinden yaptığı açıklama ile kutlamalar sırasında bizleri nelerin beklediğini detaylı olarak açıkladı.

Kutlamaların ilk haftasında, Fallout 76 için ücretsiz hafta sonu programı bulunuyor. 4 – 11 Ekim 2022 tarihleri arasında faal olacak bu program kapsamında, Expeditions güncellemesi ile gelen The Pitt dahil, serinin şimdilik güncel oyununu dilediğiniz gibi deneyebileceksiniz. Ayrıca Xbox Game Pass Ultimate aboneleri, 24 Ekim 2022 tarihine kadar Fallout 1st hizmetini de ücretsiz kullanabileceksiniz.

Ufak bir hatırlatma yapmak gerekir ise, eğer Prime Gaming abonesiyseniz 1 Kasım 2022 tarihine kadar ek bir ücret ödemeden Fallout 76 oyununu ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilir ve kalıcı olarak sahibi olabilirsiniz.

Bethesda Softworks ayrıca P.A.L.S. (Kıyamet Sonrası Bağlılık Simülatörü) altında bir anketi de hayata geçirmiş. Bu şekilde, hangi Fallout ekibinin sizin için daha uygun olduğunu bulabiliyorsunuz. Tercihen arkadaşlarınızı da ekibe davet edebileceksiniz.

F25_Shelter_in-body

Son olarak, Fallout Shelter için de yeni içerik duyurusu yapıldı. Daha detaylı bilgilerin güncellemenin yayınlanacağı söyleniyor olsa da, yeni düşmanlar, yeni görev zinciri ile ekibinize yeni bireyler kazandırabilme ve sığınağınızı yirmi beşinci yıla özel olarak dekore etme gibi yenilikler olacakmış. Diğer bir deyişle, sıradaki güncelleme için fazla bir zaman beklememiz gerekmeyecekmiş gibi görünüyor.

Exit mobile version