Fallout: London Modu Demosu Yayınlandı

Çıkış öncesinde modu deneyebilirsiniz!

Fallout London Modu Demosu Yayınlandı

Her ne kadar uzun zamandır geliştiriliyor olsa da, resmi duyurusu geçtiğimiz yılın Haziran ayında yapılmış olan Fallout: London modu için bir demo Nexus Mods sitesi üzerinden yayınlandı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Fallout: London Geliştiricileri Bethesda’dan İş Teklifi Aldılar


Mod üreticisi dostu yayıncılar arasında önemli bir yere sahip olan Bethesda, oyunlarını geliştirirken bu duruma da bir hayli özen gösteriyor. Bu zamana kadar da mod olarak hayatına başlamış ama bir süre sonra tam bir oyun uyarlaması haline dönüştürülmüş The Forgotten City dahil birbirinden farklı birçok güzel işe şahit olmuştuk. Fallout: London ise bunlardan bir yenisi olacak.

2023 yılında yayınlanması beklenen mod, adından da anlayabileceğiniz üzere bizi yeni kültürleri keşfedeceğimiz ve büyük savaş öncesindeki Avrupa bölgesini görebileceğimiz Londra şehrine götürecek. Yeni yapay zeka karakterleri, silahlar, yaratıklar, yeni bir dünya ve beraberinde de yeni topluluklar ile karşımıza çıkacak.

Fallout: London Modu Demosunu Kaçırmayın

Şimdilik net bir çıkış tarihi bulunmayan bu modun demo sürümünü buradan indirebilirsiniz. Açıklama kısmında, içeriğinde kısa bir görevin ve yeni bir tüccar olan Nick the Fence’in bulunduğu söylenmiş.

Bildiğiniz gibi Fallout 5 oyununun The Elder Scrolls 6 sonrasında geliştirilmeye başlanacağı söylenmişti. Ne var ki daha sıradaki The Elder Scrolls için yıllar var. Haliyle yeni bir oyun gibi görünecek olan Fallout: London, bizi bir süreliğine ihya edecekmiş gibi görünüyor.

Modun ekibinden Baş Yazar Stephanie Zachariadis, 2021 yılında aldığı iş teklifini kabul ederek Bethesda bünyesinde Görev Tasarımcısı pozisyonunda dahil olmuştu. Geçtiğimiz ay ise Ryan Johnson ve Dean Carter’a da iş tekliflerinde bulunulmuştu. İkiliden Johnson şirkette Bölüm Tasarımı ekibinde kendisine yer bulmuş iken, oldukça önemli bir pozisyonda bulunduğu söylenen Dean Carter ise teklifi geri çevirmişti.

Exit mobile version