Fallout: London Geliştiricileri Bethesda’dan İş Teklifi Aldılar

Bethesda, yetenekli isimleri yanına alıyor...

Fallout London Geliştiricileri Bethesda'dan İş Teklifi Aldılar

Fallout: London geliştiricileri Bethesda şirketinden iş teklifi almışlar. Ne var ki içlerinden birisinin bu teklifi geri çevirdiği söyleniyor. Konuya ilişkin detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Bir Şaka Tweet’i EA Şirketinin Başını Epey Ağrıttı


Bethesda, geliştirdiği oyunlar ile mod dostu çizgisini devam ettiren yayıncılardan birisi. Zaten bu zamana kadar da mod olarak hayatına başlamış ama bir süre sonra tam bir oyun uyarlaması haline dönüştürülmüş The Forgotten City dahil birbirinden farklı birçok güzel işe şahit olmuştuk.  Fallout: London ise bunlardan bir tanesi oldu.

2023 yılında yayınlanması beklenen mod, adından da anlayabileceğiniz üzere bizi, yeni kültürleri keşfedeceğimiz ve büyük savaş öncesindeki Avrupa bölgesini görebileceğimiz Londra şehrine götürecek. Yeni yapay zeka karakterleri, silahlar, yaratıklar, yeni bir dünya ve beraberinde de yeni topluluklar ile karşımıza çıkacak.

Fallout: London Geliştiricileri Bethesda’ya Katılmaya Devam Ediyor

Proje bir süredir Bethesda tarafından yakından takip ediliyordu. Hatta geçtiğimiz yıl içerisinde Baş Yazar Stephanie Zachariadis, aldığı iş teklifini kabul ederek geliştirici stüdyoya Görev Tasarımcısı pozisyonunda dahil olmuştu.

Görünüşe göre Bethesda Fallout: London üzerinde çalışan bireyleri bünyesine katma yolunda adımlar atmaya devam ediyor. Yaşanan son gelişmeye göre modun tasarımcılarından birisi olan Ryan Johnson’a ve oldukça önemli bir pozisyonda bulunduğu söylenen Dean Carter’a da iş tekliflerinde bulunulmuş. Johnson Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile şirkette Bölüm Tasarımı ekibinde kendisine yer bulduğunu duyurdu. Öte yandan, kabul etmesi durumunda Double Eleven ile Fallout 76 üzerinde çalışacağı söylenen Carter’ın ise kendisine gelen teklifi geri çevirdiği belirtiliyor.

 

Exit mobile version