Fallout 76: Wastelanders Hakkında Merak Edilen Her Şey!

Wastelanders güncellemesiyle neler değişti?

Fallout 76 için en çok istenen güncelleme en sonunda oyuncular ile buluştu. Wastelanders güncellemesi ile NPC karakterleri oyuna ekleniyor. Yepyeni bir hikâye görevi, birden fazla seçeneğe sahip diyalog sistemi ve özgün yardımcı karakterler ile oyun artık hiç olmadığı kadar canlı ve dinamik. Fallout 76: Wastelanders hakkında merak edilen her şey!


İlginizi Çekebilir: Marvel’s Avengers Hakkında Merak Edilen Her Şey


Wastelanders Bize Neler Sunuyor?

Olaylı çıkışı ile dikkatleri üzerine çeken Fallout 76, Wastelanders güncellemesi ile hatalarını gidermekte kararlı.

Dünyasına her şeyiyle seslendirilmiş NPC’ler eklemenin yanı sıra Wastelanders, yepyeni bir ana görev serisini, yeni yerleri, yeni düşmanları, yeni silahları, yeni bir itibar sistemini ve daha birçok şeyi de beraberinde getiriyor. West Virginia topraklarına yeni yüzler akın etti; onları misafirperver bir şekilde karşılamak/karşılamamak size kalmış.

Oyun sonunda Steam üzerinden de oyuncuların beğenisine sunuldu. Bethesda, 28 Nisan 2020 tarihine kadar Steam üzerinden oyunu satın alan oyunculara, Fallout Classic Collection’ı ücretsiz olarak verecek. Paket içeriği Fallout 1, Fallout 2 ve Fallout Tactics’ten oluşmakta. Bu yüzden elinizi çabuk tutmanızı öneririz. İlgili Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

(Halihazırda Fallout 76 sahibiyseniz Steam üzerinden ücretsiz kopya temini için 12 Nisan 2020 tarihinden önce Bethesda.net hesabınız ile Steam hesabınızı birbirine bağlamış olmanız gerekmektedir.)

Hikaye

Wayward görev serisinden oluşan yepyeni bir hikaye bizleri selamlıyor. Lacey ve Isela ile yeni maceralara atılmaya hazır olun sevgili Turuncu Levye takipçileri. Flatwoods’un batısında yer alan Sutton bölgesinde geçen mini hikaye serisinde Raiders ve Settlers topluluklarına yardım edecek ve itibarınızı desteklerinizle şekillendireceksiniz.

Fallout 76 WastelandersRaiders ve Seettler’lar her ne kadar birbirinden farklı topluluklar olsa da amaçları aynı. Hayatta kalmak… Yeni hikaye dizisi ile daha derine iniyor ve West Virginia gerçeklerine birinci elden şahit oluyoruz. Etkileşim, etkileşim ve etkileşim. Diyalog mekaniklerine merhaba deyin. S.P.E.C.I.A.L. dağılımına bağlı olarak yeni diyalog tercihleri ve farklı sonuçlar sizleri bekliyor.

Daha öncesinden de tanıdığımız MODUS, Grafton Mayor ve Rose’a da yeni diyaloglar eklenmiş durumda.

Çeşitlilik 

Wastelanders güncellemesi yeni silahları, zırhları ve eşyaları bizlerin beğenisine sunuyor. Sadece Gold Bullion (oyun-içi para birimi) ile edinebileceğiniz bu eşyaları, ana hikayede ilerleyerek edinebilirsiniz. Oyunda toplam üç adet Gold Bullion mağaza noktası yer almakta. Edindiğiniz Gold Bullion’lar ile bu noktalardan satın alım gerçekleştirebilirsiniz.

Raiders ve Settlers toplulukları ile olan etkileşiminize bağlı olarak yeni eşyalar da kazanabilirsiniz. İtibarınızı arttırmak için günlük görevleri es geçmemenizi özellikle belirtmeden geçmek istemem. Gauss Shotgun? Gauss Minigun? Bu parlak ve etkili silahları kazanmak o kadar da kolay olmayacak.

Fallout 76, hayatta kalmak adına neler yapabileceğinizi görmek konusunda oldukça sabırlı bir sisteme ev sahipliği yapmakta. Yeni düşman tipleri oyuna eklendi. Floater, Wendigo Colossus, Blood Eagle ve Cult of the Mothman eklenen düşmanlar arasında yer alıyor.

Bu düşmanlardan bazılarına serinin önceki oyunlarında da rastladık. Tanıdık düşman tiplerini görmek sevindirdi.

Harita

Fallout 76’nın haritası Fallout 4’ün haritasına oranla 4 kat daha büyük. Wastelanders ile haritamıza Watoga Underground, The Deep, The Wayward, Blood Eagle ve Mothman Cultist ismiyle yeni konumlar eklendi. Böylelikle artık araştırmak ve keşfetmek için daha dolu bir harita sizleri bekliyor. Peki güncelleme sadece bunlarla mı sınırlı kalacak?

Bethesda Softworks proje lideri Jeff Gardiner, reddit üzerindeki soru cevap etkinliğinde, “Artık oyunda bir companions sistemimiz olduğuna göre evcil hayvanları da eklemeyi düşünüyoruz.” dedi. Jeff Gardiner oyuna yeni NPC’lerin ve hikayelerin de geleceği sözünü verdi. Sizde West Virginia topraklarında bu amansız mücadeleye katılabilir ve gelecek ücretsiz içeriklerle Fallout evreninin bir parçası olabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Outriders Hakkında Merak Edilen Her Şey


Peki ya siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Wastelanders güncellemesi Fallout 76 artık gerçek anlamda bir Fallout oyunu gibi hissettiriyor mu? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

 

 

 

Exit mobile version