Fallout 76 – Expeditions: The Pitt Yayınlandı

Bethesda, içerik desteğini tam gaz devam ettiriyor...

Fallout 76 - Expeditions The Pitt Yayınlandı

Bethesda, yaptığı duyuru ile uzun zamandır beklenen Fallout 76 – Expeditions: The Pitt içeriğini oyuncular ile buluşturdu. Ücretsiz olarak erişebileceğiniz içeriğin detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ücretsiz Dying Light 2 Chapter 2 İçerikleri Yayınlandı


Fallout serisinin şimdilik sonuncusu olan Fallout 76, 2018 yılının Ekim ayı içerisinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için satışa sunulmuştu. Oldukça sıkıntılı bir dönemden geçen oyun, yoğun çalışmaları ve yayınlanan sürüsüne bereket güncelleme ile uzun bir süre önce düzlüğe çıkabilmişti. Eş zamanlı olarak içerik desteği de sağlayan Fallout 76 için, Expeditions: The Pitt da en nihayetinde yayınlandı. Duyuruya ilişkin olarak yapılan açıklama şöyle;

Fallout 76 – Expeditions: The Pitt, Bütün Platformlarda Yayınlandı

En yeni Fallout 76 güncellemesi çıktı ve tüm oyuncular için ücretsiz. Expeditions: The Pitt ile ilk kez Appalachia’nın ötesine geçin. The Pitt’in endüstriyel çorak topraklarına yolculuk ederek tekrarlanabilir ve zorlu yeni görevler alın. Yeni ödüller kazanın, görevleri ve diyalog ağaçlarıyla yeni NPC’lerle tanışın, ayrıca ilk defa Fallout 3’teki The Pitt’te görülen düşman Trog’ları yeniden keşfedin.

Expeditions: The Pitt şunları içerir:

Exit mobile version