Fallout 76: Atlantic City – America’s Playground Yayınlandı

Yeni bir Fallout 76 macerası oyuncuları bekliyor...

Fallout 76 Atlantic City - America's Playground Yayınlandı

Fallout 76: Atlantic City – America’s Playground, konsollar ve PC için yayınlandı. Ücretsiz güncelleme ile yeni görevler, keşfedilecek yeni alanlar ve toplanacak yeni ödüller biz oyuncuları bekliyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: The Elder Scrolls Online: Scions of Ithelia PlayStation ve Xbox Konsollarında!


Fallout 76: Atlantic City – America’s Playground Güncellemesi Neler Getiriyor?

Oyuncular America’s Playground ile Atlantic City’ye geri dönüyor. Yeni görevler ve şehri özgürce keşfetme fırsatı oyuncuları bekliyor. Atlantic City ve Appalachia’nın dört bir yanında yeni görevler var. Oyuncular Atlantic City’de sel altında kalmış şehir merkezini ele geçirmeye çalışan Overgrown tehdidiyle başa çıkmak zorunda kalacaklar.

Appalachia’da ise Russo ailesi, Mothman Cultist’leri Ingram Mansion’dan çıkararak orayı fiyakalı bir gece kulübüne dönüştürdü. Russo’ların görkemli dış görünüşlerinin altında ise bazı karanlık sırlar yatıyor ve yardımına ihtiyaçları var.

Fallout 76: Atlantic City – America’s Playground şimdi Steam, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıktı. Fallout 76 ayrıca Xbox Game Pass ve PlayStation Plus Extra’da da mevcut. Atlantic City – America’s Playground ile ilgili tüm ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz.

America’s Playground ayrıca Fallout 76’nın 16. Sezon’u Duel with the Devil‘ın da başlangıcıdır. Bu sezonun teması Rip Daring ve Jersey Devil arasındaki destansı mücadeleyi anlatıyor. Oyuncular her şeylerini ortaya koyup rütbelerde yükselebilir ve benzersiz ödüller toplayan efsane birer kumarbaz olabilirler. 16. Sezon’un sunduğu her şey ile ilgili ayrıntılar burada.

Bunlara ek olarak oyuncular artık Fallout 1st Seasons Pass’i edinebilir. Halihazırda Fallout 1st üyesi olan oyuncular Seasons Pass’i otomatik olarak elde edecek ve seçkin ödüllere erişim sağlayacak. Fallout 1st üyesi olmayan oyuncular da temel ödüllere erişebilecek. Ayrıca seçkin ödülleri almak isteyenler için Atomic Shop’tan Fallout 1st Seasons Pass’i satın alma seçeneği de bulunuyor.

Exit mobile version