Fallout 76 2024 İçerik Yol Haritası Ortaya Çıktı

Dolu dolu bir 2024 bizi bekliyor!

Bethesda Softworks tarafından Fallout 76 2024 içerik yol haritası açıklandı. Görünüşe göre Appalachia haritasındaki hareketlilik önümüzdeki yıl içerisinde de tam gaz devam edecek. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Bethesda Yan Senaryolu TES Oyunlarına Engel Olmuş


Fallout serisinin şimdilik son oyunu olan çok oyunculu Fallout 76, 2018 yılının Ekim ayı içerisinde satışa sunulmuştu. Teknik sorunları ile oyuncuları çileden çıkartmasına rağmen, Bethesda Gameworks ekibinin uzun bir süreye yayılan yoğun çalışmaları ile en nihayetinde yola sokulabilmişti. Bu süreçte, elbette yeni içerikler de yayınlanmadı değil. Yakın bir zaman önce yapılan duyuru ile Fallout 76 2024 içerik yol haritası hakkında bilgilendirme yapıldı.

Fallout 76 2024 İçerik Yol Haritası Neler Getirecek?

Fallout oyunu için önümüzdeki yılın ilkbahar aylarında ikinci Atlantic City bölümü olan America’s Playground yayınlanacak. Bu içerikte bizi Jersey Devil ile karşı karşıya getirecek yeni bir görev, yeni hikayeler, yeni bölgeler ve kazanılacak pek çok ödül de bekliyor.

F76_AC-BP_Casino_in-body

Yeni Atlantic City bölümünün ardından, yeni Shenandoah bölgesi ile Appalachia haritasını güneye doğru genişleyecek. Ormanlık bir alan olup, Virginia merkezinde yer alan bu balta girmemiş arazi ile oyunculara yeni bir görev dizisi ve buna bağlı olarak daha önceden karşılaşmadığımız gruplar ve pek tabii ki yeni ödüller kazanma fırsatı da sunacak.

Yılın geri kalan aylarında ise sezonluk Fallout 76 etkinliklerine daha odaklanılacağı söyleniyor. Aralarında yeni olanlarla birlikte etkinlikler daha sık düzenlenecek olup, yeni ödüller de dağıtılacakmış. Ayrıca oyun için yeni geliştirmeler ve özelliklerin getirilmesi de planlanıyormuş.

Halihazırda on altı milyondan fazla oyuncuya ulaşmış olan Fallout 76, PC, PlayStation 4 ve Xbox One için satışa sunulmuş olup, geriye uyumluluk desteği ile PlayStation 5 ve Xbox Series üzerinde de oynanabiliyor.

Exit mobile version