Fallout 4 Yeni Nesil Güncellemesinin Tarihi Belli Oldu

Merakla beklenen güncelleme, bu ay geliyor!

Fallout 4 Yeni Nesil Güncellemesinin Tarihi Belli Oldu

Bethesda Softworks tarafından yapılan duyuru ile Fallout 4 yeni nesil güncellemesinin tarihi açıklandı. Önümüzde tam iki haftalık bir zaman var. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Fallout Dizisinin İkinci Sezonu İçin de Onay Alındı


Fallout 4 Yeni Nesil Güncellemesinin Tarihi Ne Zaman?

Fallout 4 için üzerinde çalışılan PC, PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonlarına ait yeni nesil güncellemesi, 2022 yılının Ekim ayı içerisinde duyurulmuştu. Aralık ayında yapılan bir önceki duyuru ile 2024 yılına kalmasının ardından bugün Bethesda Softworks, tam yayın tarihini duyurdu. Eğer önümüzdeki iki hafta içerisinde ekstrem bir durum yaşanmazsa, 25 Nisan 2024 Perşembe günü itibarıyla Fallout 4 yeni nesil güncellemesi yayınlanacak.

Eğer oyuna halihazırda sahipseniz, ek bir ücret ödemeden yükseltme yapabileceksiniz. Kalite ve yüksek kare hızı arasında seçim yapabileceğiniz performans modlarının ve yeni Creation Club içeriklerinin sunulacağı, hata çözümlemelerinin ve kararlılık iyileştirmelerinin uygulanacağı söylenmişti.

Bethesda Softworks ayrıca oyuna Echoes of the Past adıyla yeni bir araştırma görevinin de ekleneceğini müjdeledi. Bu görev, dizi uyarlamasından savaş öncesi entrikacı The Enclave grubunu bizler ile tanıştıracak. Görevdeki hedefimiz ise tehlikeli ideolojilerini yaymalarına ve kendilerine Commonwealth bölgesinde sağlam yer edinmelerine engel olmak olacak.

Son olarak, oyun PlayStation 4 ve Xbox One versiyonları için de kararlılık iyileştirmeleri ve giriş yapma ve araştırma görevleri için hata çözümlemeleri yapılacak.

Fallout 4 Konusu

Boston şehri ve The Comminwealth (Massachusetts) civarında geçen oyunun konusu, bizi 2287 yılına yani Büyük Savaş’ın 210 yıl sonrasındaki bir zamana götürüyor. Vault 111’deki uzun süreli kriyojenik uykudan uyanan ve ‘Tek Hayatta Kalan’ olarak nitelendirilen bir karakteri yönetiyoruz. Eşinin ölmesi ve oğullarının da kaçırılmasının ardından onları aramak için Commonwealth (Boston) bölgesine giden karakterimizin başından geçenlerin anlatıldığı bir hikayeye ortak oluyoruz.

Exit mobile version