Fallout 4, PlayStation 5 ve Xbox Series Güncellemesi Alacak

Yirmi beşinci yıl kutlamaları kapsamında sürpriz bir duyuru daha!

Fallout 4, PlayStation 5 ve Xbox Series Güncellemesi Alacak

Fallout 4, PlayStation 5 ve Xbox Series güncellemesi almaya hazırlanıyor. Bu güncelleme, aynı zamanda PC için de yayınlanacak. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Prime Gaming Kasım 2022 Oyunları Sızdırıldı


Bethesda Game Studios tarafından geliştirilmiş olan Fallout 4, 2015 yılında PC, PlayStation 4 ve Xbox One için satışa sunulmuştu. Boston şehri ve The Comminwealth (Massachusetts) civarında geçen oyunun konusu, bizi 2287 yılına yani Büyük Savaş’ın 210 yıl sonrasındaki bir zamana götürüyor. Vault 111’deki uzun süreli kriyojenik uykudan uyanan ve ‘Tek Hayatta Kalan’ olarak nitelendirilen bir karakteri yönetiyoruz. Eşinin ölmesi ve oğullarının da kaçırılmasının ardından onları aramak için Commonwealth (Boston) bölgesine giden karakterimizin başından geçenlerin anlatıldığı bir hikayeye ortak oluyoruz.

Creation Engine ile ile geliştirilmiş olan Fallout 4, eleştirmenlerden ve oyunculardan olumlu yorumlar almış ve yirmi dört saat içerisinde yedi yüz elli milyon dolar hasılat elde ederek ticari bir başarıya imza atmıştı.

Fallout 4 için Yeni Nesil Güncellemesi Geliyor

Far Harbor ve Nuka-World adıyla iki genişleme ve altı indirilebilir içerik ile destek görmeye devam etmiş olan oyun, serinin yirmi beşinci yılı kutlamaları kapsamında, Bethesda Softworks ve Bethesda Game Studios tarafından yapılan yeni duyuru ile yeni nesil güncellemesi almaya hazırlanıyor.

Eğer halihazırda PlayStation 4 veya Xbox One versiyonuna sahipseniz, platform tercihinize göre PlayStation 5 veya Xbox Series versiyonuna ücretsiz olarak yükseltebileceksiniz. Bu güncelleme ayrıca PC versiyonu için de yayınlanacak. Ne var ki şimdilik her üç platform için de net bir tarih verilmiş değil. Sadece 2023 yılı işaret edilmiş.

Verilen ilk bilgilere göre, kalite ve yüksek kare hızı arasında seçim yapabileceğiniz performans modları, hata çözümlemeleri ve yeni Creation Club içerikleri kullanıcıları bekleyecek. Daha fazla detayın ise ilerleyen zamanlarda paylaşılması bekleniyor.

Exit mobile version