Fall Guys Ücretsiz Oluyor!

Mediatonic'ten sürpriz duyuru...

Fall Guys Ücretsiz Oluyor!

Mediatonic tarafından yapılan duyuru ile Fall Guys ücretsiz hale geliyor. 21 Haziran 2022 tarihinden önce oyunu satın alırsanız da Legacy Pack hediyeniz olacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games’in Ücretsiz Oyunları İndirmeye Açıldı (12 Mayıs)


Sevimli görselliği ve oynanışı ile oyuncuları kısa sürede kendisine bağımlı hale getiren Fall Guys, eş zamanlı altmış oyuncuya kadar oyuncuya destek sunuyor. Herkesin tek olduğu oynanışa göre turlar, geriye tek bir kişi kalana kadar devam ediyor. Fizik kurallarının ön planda olduğu bu süreçte de bir yandan çeşitli engeller ve bir yandan da diğer oyuncular ile mücadele etmek durumunda oluyorsunuz.

Fall Guys Ücretsiz Versiyona Geçiş Yapacak

Çıkışını takip eden birkaç günde iki milyon kopya satmayı başaran Fall Guys, 2020 yılının Kasım ayı itibarıyla Steam mağazasında on milyon adet satış barajını geride bırakmıştı. Altı sezon boyunca birçok farklı içerik ve etkinlik ile desteklenen oyun, 21 Haziran 2022 tarihinde hem Steam mağazasından ayrılacak, hem PlayStation 5, Switch, Xbox One ve Xbox Series konsollarına da çıkacak ve hem de ücretsiz hale gelecek. Eğer bu tarihten önce oyunu alır ve oynarsanız, içeriğinde lakap, isim levhası, Regal, Veggie Dog ve Feisty Dwarf kostümü ve ilk sezon için Seçkin Bilet içeren Legacy Pack içeriği hediye edilecek.

21 Haziran 2022 tarihinde Fall Guys oyununun ücretsiz hale gelmesi ile başlayacak olan ilk sezon, yeni seviyeler, kostümler, mücadeleler, sürekli gelişen oynanış, platformlar arası oynayabilme ve ilerleme kaydı yapabilme imkanı sunacak.

İlk sezonun başlaması ile eş zamanlı olarak yayınlanacak ve yeni oyun içi kredi Show-Bucks ile satın alınabilecek olan Sezon Bileti, aşina olacağımız şekilde yüz seviyeden oluşacak ve içeriğinde yeni kostümler ve kilidi açılabilir ödüller bulunacak. Eğer yüz seviyeyi sezon bitmeden tamamlayabilirseniz, sıradaki Sezon Bileti’ni de kazanmış olacaksınız. Öte yandan, halihazırdaki sürümde sahip olunan bütün Kudos’ların da yeni sürüme aktarılacağı söyleniyor.

Halihazırda oyuna sahip olanlar gelecekteki güncellemelere, sezonlara ve özelliklere erişim sağlayabilecek iken, belirtilen tarihten sonra Fall Guys için PC platformunda Epic Games mağazasının yolunu tutmanız veya resmi, sayfasından başlatıcıyı indirmeniz gerekecek.

Geliştirici stüdyo tarafından yapılan bir diğer önemli açıklamaya göre, oyuna çapraz platform desteği de getirilecek. Diğer bir deyişle, farklı platformlardaki arkadaşlarınız ile bir araya gelerek Fall Guys keyfi yaşayabileceksiniz. Daha fazla detaya buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version