F1 Manager 2023 Duyuru Fragmanı Yayınlandı

Serinin merakla beklenen yeni oyunu resmî olarak tanıtıldı.

Frontier bugün, resmî lisanslı Formula 1 yönetim simülasyonu serisinin daha derin yönetim sistemleri, daha dramatik yarışlar ve özgünlüğe daha da fazla bağlılık içeren bir sonraki oyunu olan F1 Manager 2023’ü tanıttı.

Yeni oyunla birlikte oyuncular bir F1 Takım Müdürü rolünü üstlenmeye, iz bırakmaya ve seçtikleri takımı zirveye taşıyarak hem pistte hem de pist dışında her karara yön vermeye davet ediliyor.

F1 Manager 2023’te Oyuncuları Neler Bekliyor?

F1 Manager 2023, yeni Yarış Tekrarı moduyla 2023 FIA Formula 1 Dünya Şampiyonası’na daha da yaklaşıyor ve bu mod, hevesli Takım Müdürlerinin 23 yarışlık sezon boyunca önemli anları yeniden yazmasına olanak tanıyacak. Ayrıca geri dönen Kariyer Modu’nda oyuncular, her fırsatta sportif dramaya yeni boyutlar ekleyen, çok talep edilen bir dizi özellik geliştirmesinin keyfini çıkaracaklar.

F1 Manager 2023, hayranlara seçtikleri F1 takımını kendi şartlarına göre yönetme özgürlüğü sağlayacak. 2023’te yeni olan Sportif Direktör rolü, pit ekibinin ve eğitim programlarının daha derinlemesine yönetilmesini sağlıyor ve oyuncuları hızlı pitstop sürelerine karşı hata riskini dengelemeye zorluyor.

F1 Manager 2023 Duyuru Fragmanı Yayınlandı

Yeni ağırlık değerlendirmeleri de oyuncuların sürücü eşleşmelerine her türlü başarı şansını vermek için araç performansı ve güvenilirliği arasında bir denge bulmalarını gerektirecek. Takım Müdürleri, mevcut kadrolarının gelişim odağını belirleyerek veya tamamen simüle edilmiş F2 ve F3 Şampiyonaları’ndan yeni nesil yetenekleri keşfederek, gelecek yıllarda başarı sağlamak için sözleşme görüşmeleri yaparak takımlarının ivmesini belirleyecekler.

Yarışlar her zamankinden daha dramatik ve dinamik, değişen yarış çizgileri sürücülerin her hayati puan için düello yapmasını sağlıyor. Yeni bir sürücü güven sistemi cesur sollama manevralarını destekliyor. Optimum lastik sıcaklığı pencerelerinin ince dengesi, kavrama seviyeleri dalgalanırken ortaya çıkan dramı birebir şekilde oyunculara yansıtıyor ve saliselik kararlar, pole pozisyonunu almak veya bariyerlerde son bulmak arasındaki farkı tüm gerçekliğiyle gözler önüne seriyor.

F1 Manager 2023 Duyuru Fragmanı


İlginizi Çekebilir: F1 Manager 2022 İnceleme


F1 Manager 2023, yaz aylarında Steam ve Epic Games Store üzerinden dijital olarak PC’de piyasaya sürülecek ve ayrıca PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 ve Xbox One’da hem fiziksel hem de dijital olarak satışa sunulacak. Oyun şu anda Steam, Epic ve PlayStation Store’da istek listesine eklenebilir durumda.

Exit mobile version