F1 2022 Temmuz Ayında Çıkışını Gerçekleştirecek

F1 Life ve Uyarlanabilir Yapar Zeka gibi yeni özellikler ile gelecek!

F1 2022 Temmuz Ayında Çıkışını Gerçekleştirecek

F1 serisi, yarış türünde önemli bir yerde bulunuyor. FIA Formula One World Championship lisansına sahip olan serinin ilk oyunu 2000 yılında çıkmış iken, 2019 yılında çıkan oyun ile yanına FIA Formula 2 Championship de eklenmişti. Bu hafta içerisinde yapılan duyuru ile F1 2022, serinin yeni üyesi olacak. 1 Temmuz 2022 tarihinde çıkması beklenen oyunun ilk detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: F1 Manager 2022 Resmi Olarak Duyuruldu!


F1 2022 Detayları Açıklandı

Codemasters tarafından geliştirilmekte olan yeni F1 oyunu, Electronic Arts yayıncılığında PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak. Sanal gerçeklik desteği ile Oculus Rift ve HTC Vive üzerinde de oynayabileceksiniz.

Oyuncuların sıralama turlarını, güvenlik aracı periyotlarını ve pit stop sekanslarını, tercihinize göre daha gerçekçi veya sinematik modlar arasında geçiş yaparak deneyimleyebilecek iken, ikiye bölünmüş ekranda veya çevrimiçi modlar ile arkadaşlarınız veya diğer oyuncular ile oynayabilmeniz mümkün olacak.

FIA kuruluşunun tamamıyla yeni hibrit araçları ve güncellenmiş kurallarının geçerli olacağı F1 2022’de, yeni F1 Life ve Uyarlanabilir Yapar Zeka özelliğinin yanı sıra My Team adı altındaki kariyer modu da geri dönüş yapacak. İlk olarak F1 Life, kazandığınız veya oyun içi mağazadan satın aldığınız araçları, kıyafetleri ve aksesuarları sergilemek için özelleştirilebilir bir merkez sunacak iken Uyarlanabilir Yapar Zeka ise yeni oyuncuların becerilerine göre yapay zeka yarışçıları ile mücadele etmelerine olanak tanıyacak.

F1 2022 oyununda My Team ise üç farklı bütçesi miktarı arasından seçim yaparak başlayabilecek olmanın yanı sıra, Avustralya, İspanya ve Abu Dhabi güncellemeleri de içeriğe dahil olacak.

F1 2022 Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version