Exoprimal PC Gereksinimleri Açıklandı

İlk günden Game Pass'e de gelecek...

Exoprimal PC Gereksinimleri Açıklandı

Capcom tarafından yapılan duyuru ile Exoprimal PC gereksinimleri ortaya çıktı. Bilgisayarınızın oyun için yeterli olup olmadığına dair detayları bu haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil 4 Remake Demo Tarihi Sızdı (Güncel)


Geçtiğimiz yıl tam da bu hafta duyurulmuş olan Exoprimal, PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştiriliyor. Bugünün Capcom Spotlight yayınında bir kez daha karşımıza çıkmış olan oyun, Japon yayıncı tarafından yapılan duyuru ile 14 Temmuz 2023 tarihinde satışa sunulacak ve ilk günden de Xbox Game Pass servisine eklenecek. Diğer bir deyişle, aboneliğinize ek hiçbir ücret ödemeden oynayabilme fırsatımız olacak.

Capcom aynı zamanda önümüzdeki hafta içerisinde PC ve konsollar kapsamında bir açık beta testinin düzenleneceğini duyurdu. Çapraz platform desteğinin de olacağı bu test, 17 – 19 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Exoprimal PC Gereksinimleri

Exoprimal oyununu bilgisayarınızda oynayabilmeniz için gereksinimler de ortaya çıktı. Buna göre, Intel Core i5-7500 veya AMD Ryzen 3 1200 işlemcili, 8 GB bellekli ve NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti veya AMD Radeon RX 560 ekran kartlı bir sistem ihtiyacınızı görecek.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exoprimal Hakkında

Takım tabanlı oyunun hikayesi 2040 yılında geçiyor. Dünya genelindeki şehirleri açılan girdaplardan dökülen dinozorların tehdit ettiği bir kriz yaşanmaktadır ve herkesin gözü de yardım için güçlü Aibius Corporation’a dönmüştür. Şirketin yeni nesil yapay zekası olan Leviathan, dinozor salgınının nerede yaşanacağını tahmin edip, Exofighter’lar konuşlandırmaktadır. Son teknoloji mekanik savaş zırhı olan Exosuit’ler giyen bu savaşçılar, insanlığın son umudu olacaktır.

Exit mobile version