Evil West PC Gereksinimleri Açıklandı

Vahşi Batı temalı bir garip oyun...

Evil West PC Gereksinimleri Açıklandı

Bu yılın iddialıları arasında yer alan Evil West ile buluşmaya az bir zaman kaldı. 22 Kasım 2022 tarihinde PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak. Büyük güne az bir zaman kala, Evil West PC gereksinimleri ortaya çıktı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Evil West’in Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı


Bilgisayarınız Evil West PC Gereksinimleri için Yeterli Mi?

Flying Wild Hog tarafından geliştirilen ve Focus Entertainment tarafından da yayınlanacak olan Vahşi Batı temalı aksiyon oyunu, Steam sayfası üzerinde yer alan bilgilere göre en aşağı Intel Core i5-2500K (3.3 GHz) veya AMD FX-6300 X6 (3.5 GHz) işlemcili, 8 GB bellekli ve GeForce GTX 750 Ti veya Radeon RX 460 ekran kartlı bir sisteme ihtiyaç duyacak. Tabi bu değerler, orta ayarda 1080p çözünürlükte 30 FPS akıcılığında oynamak için yeterli olacak. Tüm detaylar için aşağıya bakabilirsiniz.

En Düşük Gereksinimler (Orta Ayarlar, 1080p 30 FPS)

Önerilen Gereksinimler (Epik Ayarlar, 1080p 60 FPS)

Evil West Hakkında

Karanlık bir tehdidin Amerika topraklarını yok etmekle tehdit ettiği ve mitlerin ve efsanelerin esrarlı Vahşi Batı evreninde yeniden anlatılacağı hikayeye göre, çok gizli vampir avcısı enstitüsünün son ajanlarından birisi olarak biz ise tahmin edebileceğiniz üzere hem insanlığın hem de Birleşik Devletler topraklarının kurtuluşa giden son umudu olacağız.

Tercihen tek başınıza veya kooperatif olarak arkadaşınız ile oynayabileceğiniz oyun, yoğun şiddet içeren oynanışı ile dikkat çekiyor. Senaryo boyunca silahlarınızı ve avcılık teçhizatınızı geliştirebilecek iken, yeni takviyeler açabilecek ve kendi oynayış stilinizi oturtabileceksiniz.

Exit mobile version