Euro Truck Simulator 2 Batı Balkanlar İçeriği Duyuruldu

Batı Balkanlar yolcusu kalmasın...

Euro Truck Simulator 2 Batı Balkanlar İçeriği Duyuruldu

Euro Truck Simulator 2 Batı Balkanlar içeriği geliyor. Şimdilik net bir tarih verilmemiş olsa da, geliştirici ekip sıkı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. İlk detaylar ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Euro Truck Simulator 2 Rusya İçeriği İptal Edildi


Tır şoförlüğü yapmayı sevenlerin büyük ilgi gösterdiği Euro Truck Simulator 2, 2012 yılının Ekim ayındaki çıkışından bu yana, İskandinavya, Fransa, İtalya, Baltık Denizi, Karadeniz ve İberya olmak üzere birçok indirilebilir içerik ile epey zenginleşmişti. Bunların bir yeni, bildiğiniz gibi Rusya’nın Kalbi olacaktı. Ne var ki Rus ordusunun Ukrayna topraklarını istila etmesi ile patlak vermiş olan savaş karşısında planlarını değiştiren SCS Software, bu içeriği yayınlamama kararı almıştı. 

Euro Truck Simulator 2 Batı Balkanlar İçeriği Detayları

Rusya’nın Kalbi ile ilgili duyurunun sonrasında yeni bir açıklama ile karşımıza çıkan geliştirici stüdyo, West Balkans içeriğini tanıttı. Büyük şehirlerden kırsal bölgelere kadar uzanacağımız bu yeni içerikte, yolumuz Arnavutluk, Bosna-Hersek, Hırvatistan, Kosova, Karadağ, Kuzey Makedonya, Sırbistan ve Slovenya ülkelerinden geçecek. 

SCS Software tarafından söylenene göre, geçtiğimiz sonbahar ayında belirli bölgelerin ilk örneklemeleri başlamış. Buna ek olarak, benzersiz kilit noktalar, yapılar, köprüler ve daha birçok şey için üç boyutlu model yaratma çalışmaları da devam ediyormuş. Geliştirilme çalışmalarının son sürat devam ettiğini söylenir iken, olabilecek en kısa sürede tamamlayabilmek için de ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarının sözü de verilmiş.  

Euro Truck Simulator 2 – Batı Balkanlar içeriğine ilişkin olarak yayınlanan ve ilk görüntülerin yer aldığı duyuru fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. 

Exit mobile version