Escape from Tarkov Arena Geliyor!

Edge of Darkness sahiplerine ücretsiz olacak!

Escape from Tarkov Arena Geliyor!

Sevilen ünlü MMO için yan oyun Escape from Tarkov Arena duyuruldu. PvE ve PvP modlarının bulunacağı oyun hakkında verilen ilk detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Prime Gaming Haziran 2022 Oyunları Belli Oldu


Battlestate Games tarafından PC için geliştirilen Escape from Tarkov, 2016 yılının Ağustos ayındaki ilk kapalı alfa testinin ardından 2017 yılının Temmuz ayında da kapalı beta testi ile oyuncuların karşısına çıkmıştı. Norvinsk bölgesinin hayali versiyonunda geçen oyun, USEC ve BEAR adı altındaki iki özel askeri şirketin savaşına sahne oluyor.

Hayatta kalmak ve kaçmak için diğer oyunculara ve botlara karşı mücadele ettiğiniz ve kendi için de PMC ve Scav olarak ikiye ayrılan Raids adı verilen karşılaşmalara katılıyor ve ölmeniz durumunda da birkaç istisna hariç her şeyinizi kaybediyorsunuz. Bunların dışında geçici bir çevrimdışı mod da bulunuyor.

İlk Escape from Tarkov Arena Detayları Belli Oldu

Geliştirilme aşaması devam edilen ve kendisine hatırı sayılır bir oyuncu kitlesi edinmiş olan oyun, Escape from Tarkov Arena adı altında bir yan oyuna kavuşacak. Ana oyundaki bilinen ve sevilen mekanikleri olduğu gibi barındıracak olan bu yan oyun, bağımsız olarak satın alınabilecek ve sezon tabanlı ve çeşitli PvE ve PvP modları ile karşımıza çıkacak. Ayrıca derecelendirmeler, silah ve teçhizat kilidi açma, ana oyuna sahip olanlar için benzersiz özellikler ve kendi karakterinizi seçebilme imkanı da bizleri bekleyecek.

Oyuncular olarak, Tarkov şehri genelindeki çeşitli arenalarda Host tarafından yönetilen Arena Masters grubunun organize ettiği çatışmalara dahil olacağımız Escape from Tarkov Arena, Edge of Darkness sürümü sahiplerine ücretsiz indirilebilir içerik olarak sunulacak. Diğer tüm versiyonlar için ise ücretli olacak.

Battlestate stüdyosu kapalı olarak gerçekleştirilecek olan testlerin bu yılın üçüncü çeyreğinde veya sonbahar mevsiminde başlayacağını söylüyor. Ne var ki nasıl kayıt olunabileceği ve ücretinin ne olacağına dair herhangi bir detay verilmiş değil. Gelişmeleri takipteyiz.

Exit mobile version