Epic Mega İndirim Kampanyası Başladı

% 25 Epic Kuponu da var!

Epic Games mağazasında yeni bir kampanya daha başladı. Yaklaşık bir ay kadar sürecek olan Epic Mega İndirim fırsatını kaçırmayın. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Epic Games’in Ücretsiz Oyunu İndirmeye Açıldı (19 Mayıs)


Bugün itibarıyla başlamış olan kampanya, 16 Haziran 2022 TSİ 18:00 sıralarında sona erecek. Buradan ulaşabileceğiniz sayfada, % 10 ile % 90 arasında değişen indirimler ile yedi yüzden fazla oyunun uygun fiyatlara düştüğünü görebiliyoruz. Bununla birlikte, ayrı ayrı veya sepetinizdeki ürünlerin toplamında 199.99 TL veya üzeri  olan alışverişlerinizde kullanabileceğiniz % 25 indirim sağlayan Epic Kuponu da kazanabiliyorsunuz. Tabi ki her bir satın alımın da size bir kupon kazandıracağını hatırlatmadan geçmeyelim.

epic games horizon

Epic Mega İndirim Kampanyası Detayları

Size öncelikli olarak önerebileceğimiz oyunlardan bir tanesi, % 20 indirim ile 263.20 TL’ye düşmüş olan Death Stranding Director’s Cut. 30 Mart 2022 tarihinde PC için de satışa sunulmuş olan bu versiyon, ana oyuna ek olarak yeni savaşlar, gelişmiş yakın dövüş, Maser silahı, sabit makineli tüfekler, atış poligonu gibi geliştirilmiş çatışma mekanikleri, kargo mancınığı, destek iskeleti, yardımcı bot, atlama rampası gibi ek dağıtım desteği, Fragile parkuru ve yeni hikaye görevleri sunuyor.

Eğer Arkane Studios oyunlarını seviyorsanız, DEATHLOOP’u da kaçırmayın % 50 indirim ile 299 TL’den 149.50 TL’ye düşmüş durumda. Deluxe Edition eş değer oranda indirim ile 199.50 TL iken, Deluxe Paket ise % 25 indirim ile 74.25 TL’ye alınabiliyor.

Dying Light 2 de size öncelikli olarak önerebileceğimiz oyunlardan bir tanesi. Standart sürümü % 10 indirim ile 314.10 TL karşılığında alınabiliyor iken, % 25 oranındaki kupon devreye girdiğinde 78.53 TL daha azalarak 235.57 TL oluyor. Deluxe ve Ultimate sürümlerinde de % 10 oranında indirimin söz konusu olduğunu söyleyelim.

Bu önerilerimizin haricinde kayda değer oyunlarından diğer bazıları ise şöyle;

Exit mobile version