Epic Games’ten Hitman 3 Hamlesi!

Ajan 47 sevdalıları Epic Games çatısı altında...

Hitman 3

Hitman serisinin geliştiricisi IO Interactive, Hitman 3 ‘ün bir yıl boyunca Epic Games Store’a özel olacağını duyurdu. Yapılan anlaşmaya Xbox ve PlayStation dahil değil. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Rocksteady Cinsel Taciz Suçlamalarıyla Gündemde.


Hitman 3 Epic Games Store’a Özel Olacak

IO Interactive, Hitman 3’ün bir yıl boyunca Epic Games Store’a özel olacağını duyurdu. Konu hakkında IO Interactive CEO’su Hakan Abrak; ”Hitman 3’ün yayıncılığını bağımsız bir stüdyo olarak üstlenmek bizim için başarıya giden yolun ilk adımı niteliğinde. Epic Games ile olan anlaşmamız Hitman 3’ü hayal ettiğimiz gibi şekillendirmemize olanak sağlıyor. Bu birliktelikten memnuniyet duyuyorum.” açıklamasında bulundu.

Yapılan bu özel anlaşmayla beraber Epic Games kullanıcıları Hitman Game of the Year Edition’ın ücretsiz sürümünü 27 Ağustos – 3 Eylül tarihleri arasında kütüphanelerine ekleyebilecek.  Hitman 3, Ocak 2021’de PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One ve Xbox Series X için satışa sunulacak. Oyunun Nintendo Switch’e gelip gelmeyeceği ise belirsizliğini koruyor.

2016 yılında başlayan üçlemenin sonuncusu olacak olan Hitman 3’te Ajan 47, eski dostu Lucas Grey ile sırt sırta verecek ve Providence ortaklarıyla mücadele içerisinde olacak. Dahası ise oynanışta fazlaca özgürlüğün sunulacağı oyunda, Glacier teknolojisi ile yaptığımız her şeyin bir geri dönüşü de olacak.

Paylaşılan detaylara göre yeni oyun daha ciddi, daha karanlık ve daha olgun bir atmosferi bizlere aktaracak. 2016 yılında çıkan oyunda beyaz renk paleti hakimken ikinci oyunda pembe ve kırmızı tonlarına ağırlık vermişti stüdyo. Hitman 3’te ise siyah rengin baskın olacağı belirtiliyor.

Son olarak Geliştirici IO Interactive, Hitman World of Assassination üçlemesi için VR desteği sağlayacağını da duyurdu. VR desteği yeni oyunun çıkışıyla beraber gelecek. Oyunu VR ile oynamak eminiz çok farklı bir deneyim katacaktır seriye. Ajan 47’nin yeni macerası ilk olarak PS5’in Future of Gaming etkinliğinde duyurulmuştu. Yapım hakkında daha fazla detay gelecek aylarda paylaşılacak. Bakalım yeni oyunda bizi neler bekliyor olacak?


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Ajan 47’nin yeni macerasına atılmak için sabırsızlanıyor musunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın lütfen.

Exit mobile version