Epic Games’in Ücretsiz Oyunu İndirmeye Açıldı (4 Ağustos)

Sıradaki ücretsiz oyun ise Cook, Serve, Delicious! 3?! olacak...

Amerika menşeli yayıncı, haftalık olarak ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Geçtiğimiz dakikalarda güncellenen sayfa ile Epic Games’in ücretsiz oyunu da indirmeye açıldı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yakuza Serisi PS Plus Servisine Geliyor


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Yayınlandı

Her ne kadar yanında içerik paketi de sunuyor olsa da birkaç haftadır tek ücretsiz oyun dağıtımında bulunan Epic Games Store, bu hafta bunlara bir yenisini ekliyor. Geçtiğimiz dakikalarda güncellenen sayfa ile Unrailed!, 11 Ağustos 2022 Perşembe günü TSİ 18:00‘a kadar ücretsiz olarak indirilebilir oldu. Bir defa kütüphanenize eklemeniz durumunda, kalıcı olarak sahip olabileceksiniz. Önümüzdeki haftanın oyunu ise Cook, Serve, Delicious! 3?! olacak.

ücretsiz egs oyunu 4 ağustos

Unrailed! Hakkında

Unrailed!, yöntemsel olarak oluşturulan sonsuz sayıda dünya boyunca bir tren yolu kurmak için arkadaşlarınla birlikte çalışman gereken, kaotik çevrimiçi ve aynı kanepeden eşli çok oyunculu olarak oynanabilen bir tren yolu yapma oyunudur. Bu dünyaların sakinleriyle karşılaşmalarında ustalaş, trenini geliştir ve raydan çıkmamasını sağla!

Treninin yolun sonunu görmemesi adına tren yolunu uzatmak için kaynak topla ve yeni yollar yap. Ancak dikkatli ol – her türden yalnızca bir adet araç var. İş birliği ve koordinasyon, ekibinin giderek zorlayıcı olacak yolculuğunda hayatta kalması için çok önemli!

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version