Epic Games’in Ücretsiz Oyunu İndirmeye Açıldı (24 Kasım)

Tek oyunlu haftalara geri döndük...

Kullanıcılara dağıttığı ücretsiz oyunlar ile dikkatleri üzerine çeken Epic Games, 24 Kasım – 1 Aralık 2022 tarihleri arasında sunacağı ücretsiz oyunu indirmeye açtı. Peki Epic Games’in ücretsiz oyunu hangisi olacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Steam Sonbahar İndirimi 2022 Başladı!


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Epic Games’in Ücretsiz Oyunu İndirmeye Açıldı

Uzun zamandır haftada iki oyun ile oyuncuların karşısına çıkan Epic Games, bu hafta bizlere bir ücretsiz oyun çıktı. Ancak kaliteli bir oyun olduğuna şüphe yok. Eğer henüz Star Wars: Squadrons sahibi değilseniz, harika bir haftanın sizi beklediğini söyleyelim. EA Motive tarafından geliştirilmiş olan oyunu, 1 Aralık 2022 Perşembe günü TSİ 19:00‘a kadar buradan kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Önümüzdeki haftanın oyunları ise Fort Triumph ve RPG in a Box olarak belirlenmiş.

ücretsiz egs oyunu 24 kasım

Star Wars: Squadrons Hakkında

Yıldız Savaşları: Bölüm VI – Jedi’ın Dönüşü sonrasında Galaktik İç Savaş’ın bitimine yakın bir dönemde geçen Star Wars: Squadrons, tek oyunculu hikayesi ile bir pilotun yerine geçiriyor. Yeni Cumhuriyet özgürlük için savaşacakken İmparatorluk ise düzen beklentisi içinde olacak. Sizin yapmanız gereken ise galaksinin en iyilerinin arasına katılıp, iki tarafın da bakış açılarından anlatılan hikayede verilen mücadeleye ortak olmak.

Çok oyunculu modlarda ise, hem Yeni Cumhuriyet hem de İmparatorluk gibi farklı Starfighter sınıflarından araçların kontrolüne geçerek Yavin Prime ve Galitan uydusu gibi tanınmış ve daha önceden hiç görülmemiş savaş alanlarında takım olarak stratejik beşe beş savaşlarda taktiksel görevleri tamamlamaya çalışacak ya da filonuz ile birlik olup devasa filo savaşlarına girebileceksiniz. Uzay aracınızın donanımını ve görünümünü özelleştirebildiğiniz gibi silahlar, kalkanlar ve motorlar arasında güç dağılımını gerçekleştirebileceksiniz.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version