Epic Games’in Ücretsiz Oyunu İndirmeye Açıldı (19 Ocak)

Tek oyunlu haftalara geri döndük...

Epic Games‘in ücretsiz oyunu kısa bir süre önce indirmeye açıldı. İki ve üç oyunlu haftalardan sonra, tek oyunlu haftalara geri döndük. Peki menümüzde bu defa ne var? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GeForce Now Servisi, Bu Hafta 10 Oyuna Kavuşuyor


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Epic Games’in Ücretsiz Oyunu İndirmeye Açıldı

Epic Games bu defa bizlere tek oyun sunuyor. Eğer klavyeden yazarak oynadığınız oyunları seviyorsanız, Epistory – Typing Chronicles tam size göre diyebiliriz. 26 Ocak 2023 Perşembe günü 19:00 öncesinde kütüphanenize eklemeniz durumunda, kalıcı olarak sizin olacak. Önümüzdeki haftanın oyunu ise Adios seçilmiş.

ücretsiz egs oyunu 19 ocak

Epistory – Typing Chronicles Hakkında

Klavyeden yazarak oynadığınız ve ilham kaynağı yoksunluğu çeken ve ilham perisinden ona yardım etmesini isteyen bir yazarın hikayenin anlatıldığı oyunda, bu ilham perisi rolünde olacağız. Maceraya boş bir sayfada başlayacağız. Senaryonun ilerleyişi sırasında bir şeylerden ilham almaya başladıkça, gizemleri ortadan kaldırdıkça ve karşımıza çıkan düşmanları bertaraf ettikçe hikayenin geçtiği dünya daha geniş ve daha canlı hale gelecek. Hareket etmekten sandıkları açmaya ve savaşlara girmeye kadar her şeyi sadece klavye ile kontrol edebiliyoruz.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version