Epic Games’in Ücretsiz Oyunları Belli Oldu (30 Aralık)

Epic Games yılı muazzam bir şekilde kapattı!

Tek kuruş ödemeden sahip olduğumuz oyunlar ile bizleri sevindiren Amerika menşeli yayıncı, mağaza üzerinden dağıtılan yeni ücretsiz oyunları duyurdu. Önümüzdeki yedi gün boyunca kullanıcılara dağıtılacak olan Epic Games’in ücretsiz oyunları hangileri olacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games Store Yılbaşı İndirimi Başladı


Epic Games’in Ücretsiz Oyunları Tomb Raider Üçlemesi

Crystal Dynamics tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanan aksiyon macera oyunlarından ilki olan Tomb Raider 2013, Rise of the Tomb Raider 2015 ve Shadow of the Tomb Raider da 2018 yılı içerisinde satışa sunulmuştu. Epic Games mağazasına bu hafta itibarıyla gelen oyunları, buradan tek kuruş ödemeden kütüphanenize ekleyerek ücretsiz olarak elde edebiliyorsunuz.

Bildiğiniz gibi 16 Aralık 2021 Perşembe günü on beş günde on beş ücretsiz oyun programı başlamıştı. Haliyle oldukça sınırlı bir zamanınız vardı. Bu defa ise acele etmenize gerek yok. Çünkü, Tomb Raider oyunlarına ücretsiz olarak sahip olabilmek 6 Ocak 2022 Perşembe günü TSİ 19:00’a kadar vaktiniz var. Önümüzdeki haftanın oyunu ise Gods Will Fall olarak belirlenmiş.

ücretsiz egs oyunları tomb raider

Tomb Raider (2013) Hakkında

Tek silahı saf içgüdüleri ve insanın dayanıklılığının sınırlarını zorlama kabiliyeti olan Lara, unutulmuş bir adadan kaçıp kurtulmak için savaşmak ve onun karanlık geçmişini ortaya çıkarmak zorunda.

Rise of the Tomb Raider Hakkında

Konusu 2013 yılının Tomb Raider oyununun bir yıl sonrasında geçen Rise of the Tomb Raider, bizi Sibirya bölgesine götürüyor. Yamatai adasında yaşadığı doğaüstü güç deneyiminden dolayı ana karakterimiz Lara Croft, travma sonrası stres bozukluğu yaşamaktadır. Bir takım cevaplar ararken, ölen babasının ölümsüzlüğün anahtarını barındırdığına inanılan Kitezh şehri hakkındaki araştırmalarına başvuruyor. Her ne kadar babasının ortağı Ana tarafından uyarılmış olsa da, Lara babasının yarım bıraktığı işi tamamlamak için yola çıkıyor.

Shadow of the Tomb Raider Hakkında

Lara Croft, ölen babası ile bir bağlantısı olan Maya eseri The Key of Chak Chel için Latin Amerika topraklarında araştırma yapmaya başlıyor. Ne var ki bu yolda yalnız değil. Çünkü, Rise of the Tomb Raider oyununda tanıdığımız Trinity örgütü de aynı eserin peşindedir. Hatta Silver Box of Ix Chel ile birleştirerek dünyayı yeniden yapılandıracak olan Kukulkan’ı çağırmak amacında olacaklar. Örgütten önce The Key of Chak Chel’e ulaşan Lara Croft, Maya kıyameti olarak nitelendirilen büyük bir felaketler zincirinin tetiklenmesine neden oluyor. Zamana hem de Trinity örgütüne karşı yarışa gireceğimiz senaryo boyunca, Trinity örgütünden önce Silver Box of Ix Chel’e ulaşmaya çalışıyoruz.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bununla birlikte, yarın bu saatlerde dağıtılmaya başlanacak oyun hakkındaki tahmininiz ve beklentiniz nedir? Hangi oyun ücretsiz dağıtılsa sizin için harika olur? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version