Epic Games’in Ücretsiz Oyunları İndirmeye Açıldı (7 Temmuz)

Önümüzdeki haftanın oyunu Wonder Boy The Dragons Trap olacak...

Geçtiğimiz hafta içerisinde açıklanan Epic Games’in ücretsiz oyunları, artık indirilebilir oldular. Peki önümüzdeki yedi gün boyunca hangi oyunları dijital mağazadan kütüphanemize ekleyebileceğiz? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ücretsiz The Division Resurgence Duyuruldu!


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Epic Games’in Ücretsiz Oyunları İndirmeye Açıldı

Bu hafta için seçilmiş oyunlardan bir tanesi olan Killing Floor 2, daha önceden de ücretsiz olarak dağıtılmıştı. Ancak o fırsatı kaçırmışsanız, ikinci bir şansınızın olduğunu söyleyelim. Diğeri ise kart oyunu olan Ancient Enemy. Her iki oyunu da buradan kütüphanenize ekleyerek kalıcı olarak sahip olabilirsiniz. Ancak bir hafta kadar zamanınızın olduğunu söyleyelim. Sıradaki ücretsiz oyunu ise Wonder Boy The Dragons Trap olarak seçilmiş.

ücretsiz egs oyunları temmuz 7

Ancient Enemy Hakkında

Ancient Enemy, biçimsiz düşmanlara karşı savaşırken ve zorlayıcı bulmacaları çözerken ilginç taktiksel kararlar aldığın stratejik bir RYO kart oyunudur. Her bir kötülüğün çoktan muzaffer olduğu bir dünyadan gelen sayısız ölümcül düşmanla yüzleş. Kötülüğün üstesinden gelmek ve canavar baş düşmanın ile kozları son bir kez paylaşmak için dayanmakla kalmayıp güçlerini yeniden inşa etmen gerekiyor!

Düzinelerce atmosferik bölüm ile parçalanmış bir manzarada seyahat et, Dünya’dan güç çek ve dünyanın ruhunu kurtarmak için mücadele ver. Benzersiz solitaire tarzı sıra tabanlı savaşta bir sürü hasmına karşı becerilerini test et!

Killing Floor 2 Hakkında

Tripwire Interactive tarafından geliştirilmiş olan Killing Floor 2, Killing Floor oyununun devamı niteliğinde geliştirilmişti. İlk oyunun konusuna göre Horzine isimli bir biyo-teknik firmasının ürettiği askeri klonlar, kaçık bir araştırmacı tarafından kaçırılıyorlar. Sonrasında ise bu klonlar Birleşik Krallık dolaylarında salıveriliyorlar ve tahmin edebileceğiniz üzere de ortalık bir anda karışıyor. Killing Floor 2 oyununda ise bu klonlar, hükümetlerin çökmesine ve iletişim sistemlerinin de zarar görmesine neden olarak Avrupa boyunca yayılmaya devam ediyorlar.

Zeds adı verilen ve üstünüze dalga dalga gelen düşmanlara karşı ayakta kalmaya çalıştığınız bir sisteme dayalı olan oynanışta, dalgaları birer birer atlattıkça düşman sayıları ve türleri de kademeli olarak artıyor. Son dalgada ise bir bölüm sonu düşmanı sizi bekliyor olacak.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version