Epic Games’in Ücretsiz Oyunları İndirmeye Açıldı (30 Haziran)

Haftaya da Ancient Enemy ve Killing Floor 2...

Epic Games’in ücretsiz oyunları, Amerika menşeli yayıncı tarafından indirmeye açıldı. Bu defa bizleri aksiyon, macera, RYO ve strateji türlerine giren üç farklı oyun bekliyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Essential Temmuz 2022 Oyunları Sızdırıldı (Güncel)


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Epic Games’in Ücretsiz Oyunları Sizi Bekliyor

Bildiğiniz gibi geçen hafta, bugün için iki oyunun ücretsiz verileceği duyurulmuştu. Bunlar Geneforge 1 – Mutagen ve Iratus: Lord of the Dead idi. Ancak sonradan araya bir de Hood: Outlaws & Legends katıldı. Diğer bir deyişle iki değil de üç oyun ücretsiz dağıtılıyor ve 7 Temmuz 2022 Perşembe gününe kadar ücretsiz  ve kalıcı olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Önümüzdeki hafta verilecek olan oyunlar ise Ancient Enemy ve Killing Floor 2 olarak seçilmiş. Tabii ki sonradan bir değişim veya eklenti olmaz ise.

ücretsiz egs oyunları 30 haziran

Geneforge 1 – Mutagen Hakkında

Geneforge 1 – Mutagen garip ve yeni bir dünyada benzersiz ve tamamen açık uçlu bir fantastik macera sunuyor. Muazzam hayat oluşturma gücüne sahip büyücüler olan Shaper’lardan (Şekillendirici) birisin. Bir alet, tuzak veya ordu mu lazım? Bunu ortaya çıkarmak senin elinde. Güçlü yaratıklar oluştur ve tamamen senin emirlerini dinlesinler. Genellikle.

En azından böyle olması gerekiyor. Yasaklı bir adada, senin ırkından birçok güçlü ve kayıp sırla mahsur kaldın. İstilacılar da bu adada, bilgilerini çalmak ve onda ustalaşmak istiyorlar. Burada saklanmış mükemmel hazineler için onlarla yarış. Ve hırsızları yok et. Ya da onlara katıl.

Hood: Outlaws & Legends Hakkında

Karanlık ve şiddete dönük bir ortaçağ dünyasında geçecek olan Hood: Outlaws & Legends, PvPvE türü bir oyun olacak. State adıyla bilinen yozlaşmış bir otoritenin çalmış olduğu malları geri almak için rekabete giren iki takımı karşı karşıya getirecek olan oyunda, ana göreviniz bahsi geçen otoritenin kalesinden hazine sandığını çalmak ve stratejik ve takım çalışması büyük önem arz ediyor. Her bir karakterin eşsiz yetenekleri ve mistik güçlerinin olduğu oyunda, yay ve ok kullanımı ile gizlilik ön planda bulunuyor. Başarılı olmanız durumunda da, elde edeceğiniz yağma ile takviyelere, silahlarınıza veya karakterinize yatırım yapabileceksiniz. Eğer takım çalışmasında başarısız olursanız, rakip takımın yanı sıra ortalıkta gezinen yapay zeka korumalar, başınızı ciddi anlamda ağrıtabilirler.

Iratus: Lord of the Dead Hakkında

Iratus’ta kendini adı dışında başka hiçbir şeyi olmayan bir ölüm büyücüsü rolünde karanlığın güçleri için savaşırken bulacaksın-yakın zamanda bin yıllık tutsaklığından azat edilmiş Iratus.

İskeletler, zombiler, ölüm perileri ve pek çok cansız savaşçıdan oluşan itaatkâr bir yaşayan ölü ordusunu kontrol ediyorsun. Askerlerini bir ölüm büyücüsünün bildiği tek yöntemle yarat: katlettiğin düşmanlarının vücut parçalarından!

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version