Epic Games’in Ücretsiz Oyunları İndirmeye Açıldı (27 Ekim)

Bu aralar iki oyun geleneğini sürdürüyoruz...

Amerika menşeli yayıncı, haftalık olarak ücretsiz dağıttığı oyunlar ile biz oyuncuları sevindirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz Perşembe günü yapılan açıklama sonrasında, bu haftaki Epic Games’in ücretsiz oyunları da indirmeye açıldı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Haftanın Yeni GeForce NOW Oyunları (27 Ekim)


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Epic Games’in Ücretsiz Oyunları İndirmeye Açıldı

Evoland Legendary Edition ve Fallout 3: Game of the Year Edition oyunlarının kullanıcılara sunulduğu geçtiğimiz hafta, bugünün oyunlarının ise Saturnalia ve  Warhammer 40.000: Mechanicus olduğunu öğrenmiştik. TSİ 18:00 sıralarında indirmeye açılan oyunları, buradan 3 Kasım 2022 Perşembe günü TSİ 18:00‘a kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Önümüzdeki haftanın oyunları ise Filament ve Rising Storm 2: Vietnam olarak seçilmiş.

ücretsiz egs oyunları 27 ekim

Saturnalia Hakkında

Benzersiz gelenekleri ve kültürüyle zengin İtalya’nın Sardinya bölgesi folklorundan fazlaca ilham alan bu oyunda, birlikte maceraya çıktığın dört karakterin geçmişlerinin eski bir köyün rahatsız edici gelenekleriyle ne kadar derinden bağlı olduğunu keşfedeceksin.

Her defasında yenilenen köy ise başlı başına gösterişli bir labirent gibidir. Oyunun sakladığı gizemleri büyük çoğunlukla kılavuzsuz bir şekilde keşfederek çözmeye çalışacaksın.

Warhammer 40.000: Mechanicus Hakkında

Imperium’daki en ileri teknoloji ordunun kontrolünü eline al: Adeptus Mechanicus. Sen Magos Dominus Faustinius rolünü üstlenerek yeni keşfedilmiş Necron gezegeni Silva Tenebris’e yapılan keşif seferine önderlik edeceksin. Ekibini özelleştir, kaynakları yönet, çoktan unutulmuş teknolojiyi keşfet ve Tech-Priestlerinin her hareketini kontrol et.

Her kararın, ilerideki görevleri biçimlendirecek ve nihayetinde el yapımı 50 görevde senin liderliğindeki birliklerin kaderini çizecek. Yolunu seçerken dikkatli ol: Imperium’un kaderi sana bağlı.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version