Epic Games’in Ücretsiz Oyunları İndirmeye Açıldı (23 Haziran)

Önümüzdeki hafta da iki oyun dağıtılacak...

Bilhassa Epic Mega İndirimi kapsamında her hafta bir ücretsiz oyun dağıtan dijital PC oyunu mağazası, yeniden ikili düzene döndü. Geçtiğimiz hafta yapılan açıklama ile Epic Games’in ücretsiz oyunları geçtiğimiz dakikalarda indirmeye açıldı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Haftanın Yeni GeForce NOW Oyunları (23 Haziran)


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Epic Games’in Ücretsiz Oyunları Hangileri Oldu?

Bugünden itibaren 23 Haziran 2022 Perşembe günü TSİ 18:00‘a kadar indirebileceğiniz oyunlar, A Game of Thrones: The Board Game – Digital Edition ve Car Mechanic Simulator 2018. Her ikisini de bir defa kütüphanenize eklemeniz durumunda, kalıcı olarak sizin olacaklar ve mağaza kapanmadığı sürece istediğiniz zaman indirip oynayabileceksiniz. Önümüzdeki haftanın oyunları ise Geneforge 1 – Mutagen ve Iratus: Lord of the Dead olacak.

ücretsiz egs oyunları GT CMS 2018

A Game of Thrones: The Board Game – Digital Edition Hakkında

Fantasy Flight Games tarafından yaratılmış olan masa oyununun dijital adaptasyonu olan A Game of Thrones: The Board Game – Digital Edition, King Robert Baratheon’un ölümünün sonrasında geçiyor. Oyun sırasında, stratejik planlama, ustaca diplomasi ve askeri güç kombinasyonu ile Westeros boyunca etkinizi yayıyorsunuz. Great House’lardan birisi olarak, güç ile ele geçirmek, ittifak oluşturmak, kasaba halkıyla bir araya gelmek veya Iron Throne’a giden yolda kurnazca hareket etmek tamamıyla size bağlı olacak.

Car Mechanic Simulator 2018 Hakkında

Car Mechanic Simulator 2018, arabaları tamir etmeleri, boyamaları, modifiye etmeleri ve sürmeleri için oyunculara meydan okuyor.
Yeni Barn Find modülünde ve Junkyard modülünde klasik ve eşsiz arabaları bul. Hatta Car Editor’da kendi arabanı bile ekleyebilirsin.
Arabayı tüm detaylarıyla ele alarak hayrete düşüren son derece ayrıntılı ve gerçekçi simülasyon oyununda tamir servisi imparatorluğunu kur ve büyüt.
Bunların tamamı yeni ve fotogerçekçi grafiklerle sunuluyor. Her zamankinden daha fazla araba (40+), daha fazla alet (10+), daha fazla seçenek ve daha fazla parça (1.000+) içeriyor. Kolları sıvayıp işe koyulma zamanı!

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version