Epic Games’in Ücretsiz Oyunları İndirmeye Açıldı (15 Eylül)

Sevimli bir tilkinin maceraları...

Epic Games’in ücretsiz oyunları, geçtiğimiz dakikalarda indirmeye açıldı. Eğer bağımsız geliştiricilerin macera oyunları hoşunuza gidiyor ise, bu hafta sizi memnun edebileceğinizi düşündüğümüz iki oyun var. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Wolfenstein: Enemy Territory Özel Sunucuları Yeniden Açıldı!


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Epic Games’in Ücretsiz Oyunları İndirilebilir Oldu

Şu anda mağaza üzerinden ücretsiz olarak indirebileceğiniz oyunlardan birisi kırmızı bir tilki rolünde olacağımız Spirit of the North iken, diğeri ise bir kaptan rolünde olacağımız The Captain. Her ikisi için de 21 Eylül 2022 Perşembe günü TSİ 18:00‘a kadar zamanınız var. Önümüzdeki haftanın oyunları ise ARK: Survival Evolved ve Gloomhaven olarak seçilmiş.

ücretsiz egs oyunları 15 eylül

Spirit of the North Hakkında

İzlanda manzaralarından esinlenilerek geliştirilmiş ve çeşitli İskandinav halk bilimi eserlerine dayandırılmış bir hikaye ile karşımıza çıkmış olan Spirit of the North, üçüncü kişi bakış açısından oynanan bir tek oyunculu oyun oluyor.

Hikayesi Kuzey Işıkları’nın koruyucusu büyülü bir tilki ruhu ile iç içe geçmiş olan sıradan bir kızıl tilkinin rolünde olup, senaryo boyunca hem yoldaşımız hem de harap halde bırakılmış olan diyar hakkında daha fazla bilgi sahibi olacağız.

The Captain Hakkında

Galaksinin diğer tarafında kaybolmuş bir Uzay Filosu bilim subayı olan Kaptan Thomas Welmu rolünü üstleneceksin. Karanlık güçler gezegenimizi yok etmek için Dünya’ya doğru yola çıktı ve onları durdurabilecek tek şey senin elinde.

Galaksinin bir ucundan öbür ucuna gidip hızla eve dön. Yolculuğun boyunca yeni arkadaşlar edin. Yeni düşmanlar da. Herkesi kurtaramayacaksın. Geride kimi bırakacaksın? Yol boyunca hangi uygarlıkları kurtarıp hangilerini yok edeceksin? Tüm kararlar senin elinde.

Kaptan sensin!

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version