Epic Games Store Yılbaşı Ücretsiz Oyun Programı: 28 Aralık

Bugün de bir başka bağımsız oyun bizlerle...

Kedi seven takipçilerimiz koşsun, Epic Games Store yılbaşı ücretsiz oyun programı kapsamındaki bir diğer oyun da indirmeye açıldı. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Epic Games Store Yılbaşı Tatili İndirimi Başladı


Bildiğiniz gibi Epic Games, dijital PC oyunu mağazasının açılışından bu yana her yılbaşı döneminde geleneksel olarak vites yükseltiyor ve mevcut yılın son iki haftasında her gün bir ücretsiz oyunu kullanıcılara sunuyor. Bu yıl da gelenek değişmedi ve Destiny 2: Legacy Collection ile Epic Games Store yılbaşı ücretsiz oyun programı başladı.

Epic Games Store Yılbaşı Ücretsiz Oyun Programı Fırsatlarını Kaçırmayın

Epic Games mağazasının yılbaşı programı kapsamında dağıtacağı on yedi ücretsiz oyundan dokuzuncusu da geçtiğimiz dakikalarda belli oldu: Cat Quest. Buradan ulaşabileceğiniz sayfa üzerinden kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Programa bağlı olarak, yirmi dört saat süreniz var. Bir defa kütüphanenize eklemeniz durumunda da kalıcı olarak sizin olacak ve dilediğiniz bir zamanda oynayabileceksiniz.

ücretsiz egs oyunu 28 aralık

The Gentlebros tarafından geliştirilen ve Kepler Interactive tarafından yayınlanan oyun, 2017 yılında satışa sunulmuştu. Hikaye olarak bir yandan kötü niyetli Drakoth’u bertaraf edecek iken, bir yandan da kız kardeşimizi kurtarmaya çalışacağız. Oyun boyunca ayrıca haritayı gezip, zindanlara dalabilecek ve yan görevleri de tamamlayıp farklı karakterlere yardım edebileceğiz.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version