Epic Games Store Yılbaşı Ücretsiz Oyun Programı: 20 Aralık

billbil-kun bir kez daha yanılmadı!

Evet, beklediğimiz o dönem yine geldi. Epic Games, Epic Games Store yılbaşı ücretsiz oyun programı ile kullanıcıların karşısına yeniden çıktı. Her ne kadar Destiny 2: Legacy Collection ile açılış yapılmış olsa da, bugünden itibaren 9 Ocak 2024 tarihine kadar günlük olarak bir ücretsiz indirmeye açılacak. Bugünün oyunu da geçtiğimiz dakikalarda sunuldu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games Store Yılbaşı Tatili İndirimi Başladı


Bildiğiniz gibi Epic Games, dijital PC oyunu mağazasının açılışından bu yana her yılbaşı döneminde geleneksel olarak vites yükseltiyor ve mevcut yılın son iki haftasında her gün bir ücretsiz oyunu kullanıcılara sunuyor. Bu yıl da gelenek değişmedi ve geçtiğimiz hafta itibarıyla Epic Games Store yılbaşı ücretsiz oyun programı başladı.

Epic Games Store Yılbaşı Ücretsiz Oyun Programı Fırsatlarını Kaçırmayın

Bildiğiniz gibi bu dönemde, kullanıcılara sunulacak olan her oyun, ‘GİZEMLİ OYUN’ olarak listeleniyor ve neyin olduğuna dair ipuçları ise görsellere gizlenmiş oluyor. Kullanıcılar da bir çıkarımda bulunmaya, tahmin etmeye çalışıyor. Sızıntılar hariç, genellikle de isabetli tahminlerin olduğunu görmüştük. Bu yılın programının ilk oyunu Destiny 2: Legacy Collection olmuş iken, ikincisi ise billbil-kun tarafından önceden sızdırılması ile DNF Duel oldu.

ücretsiz egs oyunu 20 aralık

Arc System Works, Eighting ve Neople ortaklığında geliştirilen 2.5B dövüş oyunu, Dungeon & Fighter evreninde geçen bir yan oyun olarak 2022 yılının Haziran ayında PC, PlayStation 4 ve PlayStation 5 için satış sunulmuş ve Nisan ayında da Switch kullanıcılarıyla buluşmuştu. Oyunda her biri kendisine özgü becerilere ve kişiliğe sahip on altı karakter arasından seçim yapıyor ve düşmanlarımıza karşı mücadele ederek Mutlak İrade ustası olmaya çalışıyoruz.

Sekiz farklı bölümün olduğu oyunda, her bir karaktere özgü hikayenin anlatıldığı, hayatta kalma çalıştığımız ve serbest çatışmalara girebildiğimiz yerel modun yanı sıra, diğer oyunculara karşı mücadele ettiğimiz çevrimiçi mod ve pratik yapabildiğimiz ayrı bir mod bizi bekliyor. Ayrıca oyuncu profili, yeniden oynatma imkanı, galeri ve sözlük gibi özelliklerin karşımıza çıktığı bir koleksiyon bölümü de bulunuyor.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version