Epic Games Yılbaşı Kampanyası: Dağıtılan Oyunların Değeri

Bildiğiniz üzere Epic Games Store, 17 Aralık 2020 – 31 Aralık 2020 tarihleri arasında her gün bir adet oyunu ücretsiz olarak dağıttı. Peki ama Epic Games Yılbaşı Kampanyası sırasında dağıtılan oyunların toplam değeri ne kadar?


İlginizi Çekebilir: Xbox Oyuncuları Ubisoft Oyunlarına Para Ödemeyecek! (Nasıl Yani?)


Epic Games Yılbaşı Kampanyası: Dağıtılan Oyunların Toplam Değeri

Nihai sonucu sizlerle paylaşmadan önce Epic Games tarafından 17 Aralık 2020 – 31 Aralık 2020 tarihleri arasında dağıtılan oyunları ve bu oyunların bireysel fiyatlarını tek tek hatırlayalım.

Epic Games Store Bahar İndirimleri Başladı!

Bu oyunların tümünü yan yana dizdiğimizde ve fiyatlarını topladığımızda ise, 789,71 TL gibi bir fiyata ulaşıyoruz. Yani her gün dağıtılan oyunları kütüphanenize eklediyseniz, toplamda neredeyse sekiz yüz liraya yakın bir avantaj sağlamış oldunuz.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Peki siz Epic Games Store tarafından dağıtılan bu oyunlar ve toplam değeri hakkında ne düşünüyorsunuz? Ücretsiz olarak dağıtılan oyunlar sizi tatmin edebildi mi ve indirimler beklentilerinizi karşılayabildi mi? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version