Epic Games’in Yeni Ücretsiz Oyunu Belli Oldu! (23 Temmuz)

Epic Games Store 23 Temmuz'da hangi oyunu verecek?

Son zamanlarda verdiği ücretsiz oyunlar ile dikkatleri üzerine çeken Epic Games Store 23 Temmuz – 30 Temmuz tarihleri arasında vereceği oyunu açıkladı. Epic Games’in yeni ücretsiz oyunu oyuncuları pek de memnun etmeyecek gibi gözüküyor.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Ağustos 2020 Oyunları Sızdırıldı


Epic Games’in Yeni Ücretsiz Oyunu Hangisi Olacak?

Bildiğiniz üzere Epic Games Store her hafta en az bir tane ücretsiz oyun ile karşımıza çıkıyor. Nitekim geçtiğimiz haftalarda Grand Theft Auto V, Watch Dogs II ve Civilization gibi oyunlarla oyuncuları memnun eden platformun şu anda sunduğu ücretsiz oyun Torchlight II olarak öne çıkmakta. Bu oyun 23 Temmuz tarihine kadar kütüphaneye eklenebilir durumda.

Öte taraftan Epic Games’in 23 Temmuz – 30 Temmuz tarihleri arasında sunacağı yeni ücretsiz oyunlar da belli oldu.

Epic Games'in Yeni Ücretsiz Oyunu

Buna göre platform 23 Temmuz ve 30 Temmuz tarihleri arasında Next Up Hero ve Tacoma oyunları ile oyuncuların karşısına çıkacak. Söz konusu iki oyun 23 Temmuz tarihinde saat 18:00 itibarıyla indirilebilir olacak ve oyuncular, 30 Temmuz tarihine kadar bu oyunları kütüphanelerine tamamen ücretsiz bir şekilde dahil edebilecek.

Öte taraftan geçtiğimiz haftalarda yükselen ivmelerin aksine daha basit oyunların sunulması oyuncuları bir miktar hayal kırıklığına uğratmış olabilir. Yine de şirketin önümüzdeki haftalar için daha iyi planlarının olduğunu düşünebiliriz.


Peki siz önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunları olan Next Up Hero ve Tacoma hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu iki oyunu kütüphanenize ekleyecek misiniz yoksa bu oyunları beğenmediniz mi? Bu konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version