Epic Games’in Yeni Ücretsiz Oyunu Belli Oldu! (6 Ağustos)

Epic Games Store 6 Ağustos'ta hangi oyunu verecek?

Son zamanlarda verdiği ücretsiz oyunlar ile dikkatleri üzerine çeken Epic Games Store 06 Ağustos – 13 Ağustos tarihleri arasında vereceği oyunu açıkladı. Peki Epic Games’in yeni ücretsiz oyunu hangisi olacak?


İlginizi Çekebilir: Epic Games’in Bu Haftaki Oyunları


Epic Games Store her hafta birbirinden farklı ve birbirinden yeni oyunlarla oyuncuların karşısına çıkıyor ve bu sayede kullanıcıları kendi bünyesinde tutmayı hedefliyor. Nitekim şirket, 30 Temmuz – 06 Ağustos tarihleri arasında 20XX, Barony ve Superbrothers: Sword & Sworcery EP oyunlarını ücretsiz olarak dağıtacağını duyurmuştu. Eğer bu oyunları henüz kütüphanenize dahil etmediyseniz, sayılı saatlerin kaldığını hatırlatalım. Yani hızlı olmanızda fayda var.

Öte taraftan Epic Games’in 06 Ağustos – 13 Ağustos tarihleri arasında sunacağı yeni ücretsiz oyunlar da belli oldu.

Buna göre platform 6 Ağustos ve 13 Ağustos tarihleri arasında Wilmot’s Warehouse ile oyuncuların karşısına çıkacak. Söz konusu oyun 6 Ağustos 18:00 itibarıyla indirmeye sunulacak ve oyuncular, 13 Ağustos 18:00’e kadar kütüphanelerine tamamen ücretsiz bir şekilde ekleyebilecek. Bu oyunun kütüphanede kalıcı olduğunu hatırlatmamızda fayda var.

Öte taraftan geçtiğimiz haftalarda yükselen ivmelerin aksine daha basit oyunların sunulması oyuncuları bir miktar hayal kırıklığına uğratmış olabilir. Yine de şirketin önümüzdeki haftalar için daha iyi planlarının olduğunu düşünebiliriz.


Peki siz Epic Games’in yeni ücretsiz oyunu olan Wilmot’s Warehouse hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu üç oyunu kütüphanenize ekleyecek misiniz yoksa bu hafta için beklediğinizi bulamadınız mı? Bu konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version