Epic Games’in Yeni Ücretsiz Oyunu Belli Oldu (30 Temmuz)

Epic Games Store 30 Temmuz'da hangi oyunu verecek?

Son zamanlarda verdiği ücretsiz oyunlar ile dikkatleri üzerine çeken Epic Games Store 30 Temmuz – 06 Ağustos tarihleri arasında vereceği oyunu açıkladı. Peki Epic Games’in yeni ücretsiz oyunu hangisi olacak?


İlginizi Çekebilir: Epic Games’in Bu Haftaki Oyunları


Epic Games Store her hafta birbirinden farklı oyunlarla oyuncuların karşısına çıkıyor ve bu sayede kullanıcıları kendi bünyesinde tutmayı hedefliyor. Nitekim şirket 23 Temmuz – 30 Temmuz tarihleri arasında Next Up Hero ve Tacoma oyunlarını ücretsiz olarak dağıtacağını duyurmuştu. Eğer bu oyunları henüz kütüphanenize eklemediyseniz, hızlı olmanızda fayda var.

Öte taraftan Epic Games’in 30 Temmuz – 06 Ağustos tarihleri arasında sunacağı yeni ücretsiz oyunlar da belli oldu.

Epic Games'in Yeni Ücretsiz Oyunu (30 Temmuz - 06 Ağustos)

Buna göre platform 30 Temmuz ve 6 Ağustos tarihleri arasında 20XX, Barony ve Superbrothers: Sword & Sworcery EP isimli oyunlar ile oyuncuların karşısına çıkacak. Söz konusu üç oyun 30 Temmuz tarihinde saat 18:00 itibarıyla indirilebilir olacak ve oyuncular, 06 Ağustos tarihine kadar bu oyunları kütüphanelerine tamamen ücretsiz bir şekilde dahil edebilecek.

Öte taraftan geçtiğimiz haftalarda yükselen ivmelerin aksine daha basit oyunların sunulması oyuncuları bir miktar hayal kırıklığına uğratmış olabilir. Yine de şirketin önümüzdeki haftalar için daha iyi planlarının olduğunu düşünebiliriz.


Peki siz Epic Games’in yeni ücretsiz oyunu olan 20XX, Barony ve Superbrothers: Sword & Sworcery EP hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu üç oyunu kütüphanenize ekleyecek misiniz yoksa bu hafta için beklediğinizi bulamadınız mı? Bu konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version