Epic Games’in Ücretsiz Oyunu İndirmeye Açıldı (9 Haziran)

Önümüzdeki haftanın oyunu Supraland olacakmış...

Bildiğiniz gibi Epic Games mağazasında Epic Mega İndirim Kampanyası devam ediyor. Bu dönemde de GİZEMLİ OYUN adı altında dört oyunun verileceği söylenmişti. İlk ikisi Borderlands 3 ve BioShock: The Collection çıkmış iken, bu hafta için planlanan Epic Games’in ücretsiz oyunu da indirmeye açıldı. Bakalım altından ne çıktı?


İlginizi Çekebilir: Haftanın Yeni GeForce NOW Oyunları (9 Haziran)


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Maneater

Amerika menşeli yayıncının Epic Mega İndirim Kampanyası için belirlediği dört gizemli oyundan sonuncusu da geçtiğimiz dakikalarda belli oldu. Köpek balığı olup da insanları mideye indireceğiniz Maneater, bir hafta süreyle dijital mağazadan ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı. Yani 16 Haziran 2022 Perşembe günü TSİ 18:00 öncesinde kütüphanenize eklerseniz, kalıcı olarak sizin olacak. Önümüzdeki haftanın oyunu ise Supraland olarak seçilmiş.

ücretsiz egs oyunu maneater

Maneater Hakkında

İnsan Avcısı ol!

Küçük bir köpek balığı yavrusu olarak adım attığın ekosistemde beslenerek üst basamaklara yükselmen ve vahşi dünyada hayatta kalman gerekiyor. Bu amaçla insanlar ve vahşi hayvanlar gibi pek çok düşmanla karşılaşacağın, büyük ve çeşitli bir açık dünyayı keşfedeceksin. Doğru kaynakları bulursan doğadaki potansiyelini aşacak kadar büyüyebilir ve efsanevi bir süper avcı olan devasa köpek balığına dönüşebilirsin. Ye. Keşfet. Geliş.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version