Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Belli Oldu (3 Şubat)

Yooka ve Laylee ikilisi sizleri bekliyor...

Tek kuruş ödemeden sahip olduğumuz oyunlar ile bizleri sevindiren Amerika menşeli yayıncı, mağaza üzerinden dağıtılan yeni ücretsiz oyunu kullanıcıların beğenisine sundu. Önümüzdeki yedi gün boyunca kullanıcılara dağıtılacak olan Epic Games’in ücretsiz oyunu hangisi olacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Merakla Beklediğimiz 15 Oyun! (2022)


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Daemon X Machina

Geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan duyuruya bağlı olarak, Playtonic Games Ltd. tarafından geliştirilen ve Team17 Digital Ltd. tarafından da yayınlanan Yooka-Laylee and the Impossible Lair ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı. Eğlenceli bir platform deneyimi sunacak macera oyununa, 10 Şubat 2022 Perşembe günü TSİ 18:59 öncesinde kütüphanenize ekleyip kalıcı olarak sahip olabilirsiniz. Önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunu ise Windbound olarak belirlenmiş.

ücretsiz egs oyunu yooka-layle

Yooka-Laylee and the Impossible Lair Hakkında

Yooka ve Laylee, bir karma platform macerası için geri dönüyor

Yooka & Laylee, Playtonic Games’in yepyeni platform macerasıyla geri döndü! Hayırsız baş düşmanları Capital B’ye karşı dost ikilinin durumu kurtarmak için bir kez daha harekete geçmesi gerekiyor.

Kötü kalpli Capital B’nin arı krallığının tamamını köleleştirmek amacıyla “Hivemind” cihazını kullanma planını engellemek için kahramanlarımızın mücadeleyi Capital B’nin “Çıkmaz” Sığınak’ına taşıması gerekiyor.

İşler zor görünüyor ancak Kraliçe Phoebee ve Royal Beettalion’ın yardımı ile Yooka ve Laylee’nin şansı olabilir!

2.5D Platform!

Her seviye, güzel ve zengin görselleri ayrıntılı ve derinlikli bir şekilde sunuyor. Yooka, Laylee ve renkli karakterlerin tamamı (iyi ve kötü), çarpıcı 2.5D’de gerçekleştirildi.

3D Üst Dünya!

Üst dünya, seviyeden seviyeye atlamak için bir merkez değil, aksine tamamen ayrı bir oyun deneyimi sunuyor! Hedefleri ve bulmacaları tamamlayarak daha fazla 2D seviyeyi keşfedin ve kilidini açın, Royal Beettalion arılarını kurtarın ve toplanabilir nesneleri bulun.

Alternatif Seviye Durumları!

Bir seviyeyi çözdüğünüzü mü düşünüyorsunuz? Bir de alternatif durumda deneyin! Yeni manzaralar yaratmak için üst dünyayı ters yüz edin. Elektrik bağlantısı kurun, suya daldırın, dondurun veya kökten değişen görevler için kelimenin tam anlamıyla baş aşağı çevirin.

Çıkmaz Sığınak’taki Arıları Serbest Bırakın!

Oyuncular, Capital B’nin Çıkmaz Sığınak’ında diledikleri zaman mücadele etmekte özgürdür ancak Royal Beettalion’ın yardımı olmadan bu pek kolay olmayabilir.

Seviyeleri tamamlayarak onları serbest bırakın, böylece Capital B’nin alçak tuzaklarıyla karşılaştığınızda sizin savunma hattınıza katılsınlar!

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bununla birlikte, yarın bu saatlerde dağıtılmaya başlanacak oyun hakkındaki tahmininiz ve beklentiniz nedir? Hangi oyun ücretsiz dağıtılsa sizin için harika olur? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

 

Exit mobile version