Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Belli Oldu (29 Aralık)

Aksiyon rol yapma oyunu sevenlere gelsin...

Tek kuruş ödemeden sahip olduğumuz oyunlar ile bizleri sevindiren Amerika menşeli yayıncı, bugünün ücretsiz oyununu duyurdu. Önümüzdeki yirmi dört saat için Epic Games’in ücretsiz oyunu hangisi olacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games Store Yılbaşı İndirimi Başladı


Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Salt and Sanctuary

Ska Studios tarafından hem geliştirilen hem de yayınlanan aksiyon rol yapma oyunu diyebileceğimiz Salt and Sanctuary, 2016 yılında PlayStation 4 için satışa sunulduktan sonra, PC, PlayStation Vita, Switch ve Xbox One kullanıcılarıyla da buluşturulmuştu. Epic Games mağazasına bugün itibarıyla gelen oyunu, ücretsiz olarak elde edebiliyorsunuz.

Fiyatı 30 TL olan oyunu, buradan tek kuruş ödemeden kütüphanenize ekleyerek sahip olabilirsiniz. Acele etmenizde fayda var. Çünkü, yarın TSİ 19:00 sıralarında ise yeniden ücretli olacak.

ücretsiz egs oyunu salt and sanctuary

Salt and Sanctuary Hakkında

Unutulmuş bir diyarı keşfet

Başı beladan kurtulmayan bir denizci keşfedilmemiş bir adada gemisiyle karaya oturur. Sırıtan, yosunlu cesetlerin paslı silahlara sarıldığı sisle kaplı vadilerde paytak paytak yürüyen figürler belirmeye başlıyor. Ufalanan, tuzun yıprattığı yapıların altında insanların çok önce unuttuğu, bahsedilemez bir şeytanlığa uzanan labirent pasajlar yer alıyor.

Merhametsiz bir dünyada hayatta kal

Salt and Sanctuary, hızlı ve acımasız 2D savaşı zengin detaylara sahip RYO mekanikleriyle kusursuz bir şekilde bir araya getiriyor. Unutulmuş şehirlerden, kanla kaplı zindanlardan, hırpalanmış anıtlardan ve bir zamanlar sevilen eski zaman lordlarından oluşan bir diyarı keşfederken 600’den fazla silahı, zırh parçasını, büyüyü ve eşyayı keşfet, üret ve yükselt.

Ödüllü platform oyununu deneyimle

The Dishwasher: Vampire Smile, The Dishwasher: Dead Samurai ve Charlie Murder gibi kendine has, içgüdüsel ve acımasızca hayata geçirilen oyunların arkasındaki ödüllü ve bağımsız bir stüdyo olan Ska Studios’un son oyunu Salt and Sanctuary, belki de stüdyonun bugüne kadar en tutkulu biçimde yaptığı oyunu.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bununla birlikte, yarın bu saatlerde dağıtılmaya başlanacak oyun hakkındaki tahmininiz ve beklentiniz nedir? Hangi oyun ücretsiz dağıtılsa sizin için harika olur? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version