Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Belli Oldu (28 Aralık)

Hazırlanın, yeni yıl öncesi taşınıyoruz!

Tek kuruş ödemeden sahip olduğumuz oyunlar ile bizleri sevindiren Amerika menşeli yayıncı, bugünün ücretsiz oyununu duyurdu. Önümüzdeki yirmi dört saat için Epic Games’in ücretsiz oyunu hangisi olacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games Store Yılbaşı İndirimi Başladı


Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Moving Out

Avustralyalı geliştirici SMG Studio ve İsveç menşeli Devm Games tarafından geliştirilen ve Team 17 tarafından da yayınlanan kooperatif taşınma simülasyonu diyebileceğimiz Moving Out, PC (Steam), PlayStation 4, Switch ve Xbox One için 2020 yılında satışa sunulmuştu. Epic Games mağazasına bugün itibarıyla gelen oyunu, ücretsiz olarak elde edebiliyorsunuz.

Fiyatı 70 TL olan oyunu, buradan tek kuruş ödemeden kütüphanenize ekleyerek sahip olabilirsiniz. Acele etmenizde fayda var. Çünkü, yarın TSİ 19:00 sıralarında ise yeniden ücretli olacak.

ücretsiz egs oyunu moving out

Moving Out Hakkında

Moving Out, “kanepeden eşli oynama” kavramına yeni bir anlam getiren absürt fizik tabanlı bir taşıma simülatörüdür!

Eşya sektöründe heyecan verici bir kariyere hazır mısın? Sertifikasını yeni almış bir Eşya Düzenleme ve Taşıma Teknisyeni olarak kalabalık Packmore kasabası boyunca taşıma işlerini üstleneceksin. Smooth Moves en büyük taşıma şirketi olmayabilir ama bu azimli ekip için hiçbir görev aşırı tehlikeli veya tuhaf değil. Şirketini göklere çıkar, renkli özelleştirilebilir karakterleri işe al ve kasabanı eşya tehlikesinden kurtar!

Eşli!

Bir bağımsız yüklenici olarak hikâye modunun keyfini tek başına çıkar veya birkaç arkadaşın ile takım kur. En fazla dört oyuncu kanepeye sıkışarak bir kanepeyi taşımanın en iyi yolu üzerine tartışabilir. Becerilerini VE arkadaşlığını test et!

Fizik!

Eşyanın yolunda sinir bozucu kapılar ve pencereler mi var? Yalnızca fizik kullanarak onların üstünden gel! En hızlı sürelere ulaşmak için kaldır, fırlat ve parçala!

Aksiyon!

Giderek daha tehlikeli ve fantastik bir hâl alan taşıma görevleriyle işi öğren. Bir yatağın A noktasından B noktasına gidişi asla bir doğru şeklinde değildir, bu nedenle eğitim kılavuzunu at ve yaratıcı ol!

Macera!

Her taşıma şirketi küçük başlar ama itibarın arttıkça hedef noktaların da artar. Sakin banliyölerden, çılgın çiftliklerden, perili evlerden, sanal gerçeklikten ve ötesindeki diyarlardan geç!

Karakterler!

Her biri ağır iş tutkusuyla dolup taşan renkli karakterlerden oluşan benzersiz bir kadroyu işe al!

Destek Modu (Assist Mode)!

Acemi misin? Sorun değil! Oyunun zorluk seviyesini herkesin oynayabileceği şekilde ayarla!
Bekleme! Arkadaşlarını topla ve Moving Out’ta sertifikalı bir taşıma uzmanı ol!

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bununla birlikte, yarın bu saatlerde dağıtılmaya başlanacak oyun hakkındaki tahmininiz ve beklentiniz nedir? Hangi oyun ücretsiz dağıtılsa sizin için harika olur? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version