Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Belli Oldu (27 Aralık)

Büyücü Zia'nın yardımınıza ihtiyacı var...

Tek kuruş ödemeden sahip olduğumuz oyunlar ile bizleri sevindiren Amerika menşeli yayıncı, bugünün ücretsiz oyununu duyurdu. Önümüzdeki yirmi dört saat için Epic Games’in ücretsiz oyunu hangisi olacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games Store Yılbaşı İndirimi Başladı


Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Mages of Mystralia

Borealys Games tarafından hem geliştirilen hem de yayınlanan Mages of Mystralia, PC (Steam), PlayStation 4 ve Xbox One için, 2019 yılında da Switch için satışa sunulmuştu. Epic Games mağazasına bugün itibarıyla gelen oyunu, ücretsiz olarak elde edebiliyorsunuz.

Fiyatı 33 TL olan oyunu, buradan tek kuruş ödemeden kütüphanenize ekleyerek sahip olabilirsiniz. Acele etmenizde fayda var. Çünkü, yarın TSİ 19:00 sıralarında ise yeniden ücretli olacak.

ücretsiz egs oyunu mages of mystralia

Mages of Mystralia Hakkında

Mystralia ülkesinde geçen hikayede, oyunun başlangıcında büyülü güçlerini keşfeden Zia isimli bir karakteri canlandırıyoruz. Güçleri yüzünden elinde olmadan karışıklığa neden olmasından dolayı köyünden kovulan Zia, kendisini Mentor olarak tanıtan ve bir büyücü olarak yeteneklerimizi geliştirmek için bir büyücü tapınağına seyahat etmemiz konusunda ikna eden başka bir karakter ile tanışıyoruz.

En nihayetinde, Zia olarak kaderimiz hakkında daha fazla şey öğrenip de daha kötü bir komployu ortaya çıkartacak olmamıza rağmen, troller ile büyücü karşıtı Mystraila Krallığı arasındaki savaşı engellemek ile görevlendirileceğiz.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bununla birlikte, yarın bu saatlerde dağıtılmaya başlanacak oyun hakkındaki tahmininiz ve beklentiniz nedir? Hangi oyun ücretsiz dağıtılsa sizin için harika olur? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version