Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Belli Oldu (26 Aralık)

Kontrol bizde mi?

Tek kuruş ödemeden sahip olduğumuz oyunlar ile bizleri sevindiren Amerika menşeli yayıncı, bugünün ücretsiz oyununu duyurdu. Önümüzdeki yirmi dört saat için Epic Games’in ücretsiz oyunu hangisi olacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games Store Yılbaşı İndirimi Başladı


Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Control

Remedy Entertainment tarafından geliştirilen ve 505 Games tarafından da yayınlanan Control, 2019 yılın Eylül ayı içerisinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için satışa sunulmuştu. PC platformunda süreli olarak Epic Games mağazasına özel olan oyun, daha sonradan Steam kullanıcılarıyla da buluşmuştu.

Fiyatı 159 TL olan oyun, daha önceden de ücretsiz olarak sunulmuştu. Ancak o fırsatı kaçırmışsanız, sunulan ikinci bir fırsat ile buradan tek kuruş ödemeden kütüphanenize ekleyerek sahip olabilirsiniz. Acele etmenizde fayda var. Çünkü, yarın TSİ 19:00 sıralarında ise yeniden ücretli olacak.

ücretsiz egs oyunu control

Control Hakkında

New York’taki gizli bir büro, dünya dışı bir tehdit tarafından istila edilince, yeni Müdür olarak Control’ü ele almak için başa geçtin.
Remedy Entertainment’ın hazırladığı bu doğaüstü 3. şahıs aksiyon macera oyunu, savaşarak kapsamlı ve tahmin edilemeyen bir dünyada ilerlerken bir yandan da doğaüstü yetenek kombinasyonlarında, özelleştirilebilir ekipmanlarda ve duyarlı ortamlarda ustalaşmanızı gerektiriyor.
Control, Jesse Faden’ın hikâyesini ve onun Müdür rolüne bürünürken sorularına cevap arayışını konu alıyor. Tıpkı Control dünyasının olduğu gibi Jesse’nin yolculuğunda karşılaştığı dostlarının da kendi hikâyeleri var. Jesse diğer Büro ajanlarıyla çalışırken gizli deney ve sırları keşfeder.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bununla birlikte, yarın bu saatlerde dağıtılmaya başlanacak oyun hakkındaki tahmininiz ve beklentiniz nedir? Hangi oyun ücretsiz dağıtılsa sizin için harika olur? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version