Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Belli Oldu (25 Kasım)

Epic Games Store 25 Kasım'da hangi oyunu verecek?

Son zamanlarda verdiği ücretsiz oyunlar ile dikkatleri üzerine çeken Epic Games Store 18 Kasım – 25 Kasım tarihleri arasında vereceği ücretsiz oyunları açıkladı. Peki Epic Games’in ücretsiz oyunu hangisi olacak?


Epic Games Bütün Ücretsiz Oyunları ve Değeri


Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Belli Oldu

Epic Games her hafta birbirinden farklı ve birbirinden yeni oyunlarla oyuncuların karşısına çıkıyor. Bu sayede kullanıcıları bünyesinde tutmayı hedefleyen şirket, bu konuda oldukça başarılı sayılabilir.

Nitekim şirket, 18 Kasım – 25 Kasım tarihleri arasında Guild of Dungeoneering, KID A MNESIA EXHIBITION ve Never Alone (Kisima Ingitchuna) oyunlarını / içeriklerini ücretsiz olarak dağıtacağını duyurmuştu. Eğer bu oyunları / içerikleri henüz kütüphanenize eklemediyseniz, acele etmenizde fayda var.

Öte taraftan Epic Games’in 25 Kasım – 02 Aralık tarihleri arasında sunacağı yeni ücretsiz oyunlar da belli oldu.

 

Epic Games'in Ücretsiz Oyunu Belli Oldu (25 Kasım)

Yapılan açıklamalar dahilinde platform 25 Kasım – 02 Aralık tarihleri arasında theHunter: Call of the Wild™ ve Antstream – Epic Welcome Pack ile oyuncuların karşısına çıkacak. Söz konusu oyunlar / içerikler 25 Kasım tarihinde saat 19:00 itibarıyla indirilebilir olacak ve 02 Aralık tarihinde saat 18:59’a kütüphaneye eklenebilecek.

Epic Games’e üye olanlar bu oyunları / içerikleri tamamen ücretsiz bir şekilde kütüphanelerine ekleyebilecekler ve üyelikleri sürdüğü sürece kalıcı bir şekilde bu oyunların tümüne erişebilecekler.

theHunter: Call of the Wild™ Hakkında

Daha önce theHunter: Call of the Wild gibi bir av oyunu denemedin. Gerçeğiyle bire bir aynı muhteşem hayvanlardan avını takip ederken tependeki yaprakların hışırdamasına kadar yaşam dolu ve sürükleyici bir açık dünyaya dalış yap.

Tek başına veya arkadaşlarınla bir araya gelip avlanabilirsin. Bu dünyada sadece bir ziyaretçi değil buranın yaşayan ve nefes alan bir parçası olduğunu sakın unutma. Sonunda ilk kızıl geyiğini çalıların arasından fark ettiğinde yaşayacağın hisleri tarif etmek mümkün değil.

Her rezerv olabildiğince gerçekçi görünecek şekilde incelikle yaratıldı, böylece dünyanın farklı bölgelerine adım atıp buralardaki zengin çeşitlilikteki biyomlardan geçebileceksin.

Kısa sürede hangi hayvanların hangi araziyi tercih ettiğini öğrenecek, kendilerine has davranışlarını, özelliklerini ve hareket düzenlerini analiz ederek onları daha iyi takip edebileceksin.

Ardından bir kızıl geyiğin boynuzlarının boyutlarından simetrisine, bir Kanada kazının ağırlığından ve benzersiz tüylerine kadar farklı unsurları göz önünde bulundurarak hedefinin değerini ölçmek ve hayvanı avlamaya çalışmanın değip değmeyeceğine karar vermek sana kalmış.

Kendi av deneyimini yarat. Her biri farklı mühimmat kullanan ve farklı boyutlardaki hayvanlara uygun tüfeklerden yaylara kadar sayısız seçenek ile favorilerini belirlemek ve rüzgâr ile mermi sapmasını hesaba katarak düzenli antrenmanla nişan alma becerilerini geliştirmek sana kalmış.

Buna ek olarak hedefini sana çekmeni sağlayacak farklı düdüklere ve kokulara sahipsin; böylece atışını yapmak için mükemmel noktayı bulabilirsin. theHunter: Call of the Wild benzersiz çok oyunculu seçenekler sunuyor.

Farklı oyun içi mücadeleler ve herkesin takip edebileceği sıklıkla başlayan av etkinlikleri ile diğer avcılarla iş birliği yapabilir veya onlara karşı yarışabilirsin. Buna ek olarak ücretli DLC rezervlerinden birini ziyaret etmek ve burada avlanmak istersen DLC’ye sahip olan birinin oyununa katılabilir ve avlanmaya başlayabilirsin.

theHunter: Call of the Wild, genel deneyimi zenginleştirmek adına sürekli sunulan ücretsiz ve ücretli içeriklerle gelişmeye devam ediyor. Yeni rezervler, farklı silah ve ekipman paketleri ve daha gerçekçi boynuz oluşturma sistemleri (TruRACs) gibi eklentilerle ekip oyuna daha fazla içerik eklemek için sürekli çalışıyor.

Antstream – Epic Welcome Pack Hakkında

Oyun içinde kullanmak için 1.090 Gems kazan! Bu oyun içi para birimi oyun oynama, meydan okumalar ve sınırlı süreli turnuvalar için kullanılabilir. Gem ayrıca daha zor meydan okumaları açmak ve arkadaşlarına ve diğer oyuncularla sıra tabanlı PvP oynamak için kullanılabilir.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun İndir


Peki siz önümüzdeki günlerde dağıtılacak olan Epic Games’in yeni ücretsiz içeriği / oyunu Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure ve Rogue Company Season Four Epic Pack hakkında ne düşünüyorsunuz? Önümüzdeki haftanın oyunları sizi memnun etmeyi başardı mı ve bu oyunları kütüphanenize ekleyecek misiniz? Bu konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version