Epic Games’in Ücretsiz Oyunu İndirmeye Açıldı (24 Şubat)

Sıra tabanlı Rol Yapma Oyunu sevenler için...

Amerika menşeli yayıncı, dijital PC oyunu sattığı mağazası üzerinden dağıtacağı yeni ücretsiz oyunu indirmeye sundu. Önümüzdeki yedi gün boyunca indirebileceğiz Epic Games’in ücretsiz oyunu hangisi oldu? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Game Pass Şubat 2022 Oyunları Belli Oldu


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi hariç, haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bu sayede bizler hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları kütüphanelerimize ücretsiz olarak eklerken, Amerika menşeli yayıncı da kullanıcıları bünyesinde tutma konusunda epey başarılı oluyor.

Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Cris Tales

Kısa bir süre önce mağaza üzerinden dağıtılmaya başlanan yeni oyunlardan Cris Tales, Kolombiyalı bağımsız stüdyolar Dreams Uncorporated ve Syck ortaklığında geliştirilmiş ve 20 Temmuz 2021 tarihinde satışa sunulmuştu. Sıra tabanlı Rol Yapma Oyunu türündeki Cris Tales, Crisbell isimli bir yetim kızın başından geçenleri anlatan ve geçmişe bakıp şimdiki zamana göre hareket ettiğimiz bir oynanış sunuyor.

E3 2019 fuarında Şovun Oyunu ve En İyi RYO dallarında aday gösterilen Cris Tales, önümüzdeki yedi gün içerisinde ücretsiz olarak dağıtılacak. 3 Mart 2022 Perşembe günü TSİ 19:00 öncesinde kütüphanenize eklerseniz, kalıcı olarak sizin olacak. Önümüzdeki haftanın oyunları ise Black Widow: Recharged ve Centipede: Recharged ve Epic Slayer Kiti olarak belirlenmiş.

ücretsiz egs oyunu cris tales

Cris Tales Hakkında

Cris Tales, klasik JRYO’lara yeni bir bakış açısı kazandıran, muazzam ve bağımsız bir aşk mektubudur. Geçmişi dikkatle incele, günümüzde oyna ve seçimlerinin geleceği dinamik olarak şekillendirmesini izle. Sen oynarken bunların hepsi tek bir ekranda olacak! Harika bir şekilde elle çizilen 2D animasyonlar, seçimlerinin 20 saatten uzun bir oynanış sırasında hem günümüzü hem de geleceği değiştirdiği bir dünyayı canlandırıyor.

Önemli Özellikler
– Klasik JRYO’lara Aşk Mektubu
Chrono Trigger, Final Fantasy VI, Valkyrie Profile gibi kült JRYO’ların yanı sıra Bravely Default ve Persona 5 gibi modern klasiklerden ilham alan bu oyunda eşsiz takım arkadaşlarıyla tanışıp onları yanına al, çok sayıda düşmana meydan oku ve genişleyen bir dünyada ilerle.

– Geçmişi, Günümüzü ve Geleceği Aynı Anda Deneyimle
Geçmişi dikkatle inceleyip ders çıkar, günümüzde yapacağın eylemlere karar ver ve kararlarına bağlı olarak dinamik bir şekilde yeniden şekillenecek bir dünyada geleceğin akışını değiştir.

– Stratejik Sıra Tabanlı Savaşın Ustası Ol
Düşmanlarını geçmişe veya geleceğe gönder, gelişmiş grup yetenekleri için senkronize saldırılar yap ve grubunun savaş sınırlarının ötesine geçmek için saldırıda ve savunmada zamanlamanın ustası ol.

– Büyüleyici Hikâyeyi ve Karakterleri Keşfet
The Empress’in dünyayı yok etme planı karmaşık ve çok katmanlı. Aklını kullanarak ve dünyadaki güçlü müttefikleri yanına alarak onun çok katmanlı ağını ortaya çıkarıp yok et ve bu büyüleyici masalında Gerçek Son’a ulaş.

– Güzel Bir Dünyayı Keşfet
Bir zepline veya bota binerek bu el yapımı karanlık masal dünyasını dolaş. Parlak krallık Crystallis’ten Saint Clarity’deki kenar mahallelere kadar tüm eşsiz konumları keşfet ve geleceğini şekillendir.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version