Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Belli Oldu (24 Aralık)

Güzel bir Rol Yapma Oyunu daha bizlerle...

Tek kuruş ödemeden sahip olduğumuz oyunlar ile bizleri sevindiren Amerika menşeli yayıncı, bugünün ücretsiz oyununu duyurdu. Önümüzdeki yirmi dört saat için Epic Games’in ücretsiz oyunu hangisi olacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games Store Yılbaşı İndirimi Başladı


Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Pathfinder: Kingmaker

Owlcat Games tarafından geliştirilen ve PRIME MATTER tarafından da yayınlanan Pathfinder: Kingmaker, 2018 yılın Eylül ayı içerisinde satışa sunulduktan sonra, Mayıs ayı içerisinde de Epic Games mağazasına gelmişti.

Fiyatı 32 TL olan oyunu halihazırda buradan tek kuruş ödemeden kütüphanenize ekleyerek sahip olabilirsiniz. Acele etmenizde fayda var. Çünkü, yarın TSİ 19:00 sıralarında ise yeniden ücretli olacak.

ücretsiz egs oyunu pathfinder

Pathfinder: Kingmaker – Enhanced Plus Edition Hakkında

18.000’den fazla Kickstarter destekçisinin ve besteci Inon Zur’un yardımlarıyla Owlcat Games, sevilen Pathfinder masa üstü evreninde geçen ilk izometrik bilgisayar RYO’sunu sunmaktan gurur duyar. Baldur’s Gate, Fallout 1 ve 2 ve Arcanum gibi oyunlardan esinlenen klasik bir RYO deneyiminin tadını çıkar. Stolen Lands’i keşfet, fethet ve kendi krallığın yap!

Bu sürüm şunları içerir:

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bununla birlikte, yarın bu saatlerde dağıtılmaya başlanacak oyun hakkındaki tahmininiz ve beklentiniz nedir? Hangi oyun ücretsiz dağıtılsa sizin için harika olur? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version