Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Belli Oldu (23 Aralık)

Bugün de vampir rolüne bürünün demişler...

Tek kuruş ödemeden sahip olduğumuz oyunlar ile bizleri sevindiren Amerika menşeli yayıncı, bugünün ücretsiz oyununu duyurdu. Önümüzdeki yirmi dört saat için Epic Games’in ücretsiz oyunu hangisi olacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games Store Yılbaşı İndirimi Başladı


Epic Games’in Ücretsiz Oyunu Vampyr

Remember Me oyunu ve Life is Strange serisi ile tanıdığımız Dontnod Entertainment tarafından geliştirilmiş ve Focus Home Interactive tarafından da yayınlanmış olan Vampyr, 2018 yılı içerisinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One ve 2019 yılı içerisinde de Switch kullanıcıları ile buluşmuştu.

Her ne kadar yüksek puanlar alamamış olsa da, genel olarak beğenildiğini söyleyebildiğimiz bir oyun olarak kütüphanelerimizdeki yerini almıştı. Henüz oynama şansına erişememişseniz, fiyatı 190 TL olan oyunu halihazırda buradan tek kuruş ödemeden kütüphanenize ekleyerek sahip olabilirsiniz. Acele etmenizde fayda var. Çünkü, yarın TSİ 19:00 sıralarında ise yeniden ücretli olacak.

ücretsiz egs oyunu vampyr

Vampyr Hakkında

1918 yılının Londra şehrinde geçiyor. Konuya Dr. Jonathan Reid rolündeyiz. İspanyol gribinden kırılmakta olan şehirde hastaları iyileştirmek için elinden geleni ardına koymayan Reid’in bir vampir tarafından ısırılmasıyla her şey karışıyor. Yeni dönüşmüş vampir doktor olduğumuz için bir yandan vatandaşları tedavi etmenin bir yolunu bulmak için çabalarken, diğer yandan da vampir olarak iyileştirmenin sözünü verdiğimiz hastaların kanıyla besleneceğiz.

Senaryo boyunca vampir avcıları ve doğaüstü yaratıklar dahil birçok düşman türüyle mücadele etmek zorunda kalacağız. Stüdyonun önceki oyunlarında olduğu gibi yine seçimler işin içine gireceği için yapacağımız tercihler Londra şehrini ya kurtaracak ya da büyük bir felakete sürükleyecek.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan Epic Games Store, Windows ve macOS platformlarına yönelik dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Çıkış yaptığı günden bu yana Steam ile oldukça sert bir rekabetin içerisinde olan Epic Games Store, son zamanlarda dağıttığı ücretsiz oyunlar ile birlikte oldukça geniş bir oyuncu kitlesini kazanmayı başardı.


Ücretsiz Oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bununla birlikte, yarın bu saatlerde dağıtılmaya başlanacak oyun hakkındaki tahmininiz ve beklentiniz nedir? Hangi oyun ücretsiz dağıtılsa sizin için harika olur? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version